St Louis Blues - Dallas Stars

Goalies: Allen (confirmed) vs Niemi (probable)

St Louis Blues fortsätter att dominera och laget tog en väldigt imponerande seger mot Minnesota Wild hemma. En match som på förhand skulle vinnas av Blues men som matchen utvecklades såg det tufft ut. Wild har i år visat sig väldigt tajta och släpper till väldigt lite mål. När då Då laget hade en 1-0, 2-1 ledning kändes det inte som Blues skulle kunna komma tillbaka då Wild varit experter på att stänga ner matcher i år vid ledning. Men det gjorde man men dock lyckades Wild få in 3-3 med utplockad målvakt med 1 min kvar av matchen. Efter en mållös förlängning kunde sedan David Perron avgöra matchen då han satt sin straff.

Dallas Stars måste ändå ses som ett av flopplagen i år. Laget hade höga förväntningar på sig men har haft svårt att prestera på samma nivå som man gjorde förra året. Dels har man haft skadebeskymer, samtidigt som sina toplineplayers inte har levt upp till förväntningarna. Nu har man dock fått tillbaka många spelare samtidigt som Jamie Benn verkar kommit igång. Dock spelar man i natt på bortais vilket man inte trivts med hittills. Laget är 3-5-3 on the road.

Denna matchup hade vanligtvis känns väldigt jämn, men jag tycker vi har två lag som visat upp helt olika stabilitet i spelet. Blues på hemmais har varit helt fenomenala med 9-1-2 (näst bäst i ligan). Detta mot ett Stars som känns väldigt ojämna och dessutom haft problem on the road.

Nej jag tror Blues känns starka för tillfället och kommer från en stark seger mot Wild samtidigt som Stars hade problem mot usla Canucks.

Det blir hemmaseger här och jag spelar därför.

St Louis Blues FT @ 2.00 med 3/7 units hos Betsson


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip