St Louis Blues - Florida Panthers

Goalies: Allen (confirmed) vs Luongo (probable)

St Louis Blues föll senast mot Buffalo Sabres på bortais, och därmed bröts även deras 6 matcher långa vinstsvit. En svit som var väldigt imponerande eftersom laget tog 5 raka bortasegrar i en tuff roadtrip. Hur som helst återvänder man hem till Scottrade Center i natt där laget är väldigt starka med ett record på 18-9-4.

Florida Panthers har vaknat till liv igen och spelat väldigt bra på slutet. Man är med i slutspelsracet efter att man tagit 4 raka vinster där samtliga fyra varit på bortais. Man avslutar sin 5 matcher långa roadtrip i natt där man alltså gästar Blues. Laget 4 vinster har som sagt stuckit ut eftersom man haft tuffa matcher. Vinst mot Preds, Sharks, Ducks och senast Kings säger en del och Panthers har på dessa 4 matcher gjort 20 mål, vilket är imponerande.

Nu kan man argumentera för att Panthers form är väldigt bra och att man bör ha bra chans till vinst i natt igen, men jag tror Blues kan bli en tuff nöt att knäcka. Blues är starka och en riktig maskin och bör skaka av sig förlusten mot Sabres fort för att komma tillbaka till vinnarspåret igen då man har ett jagande Nashville strax bakom sig om top 3 i central. Panthers behöver såklart också poäng, men jag tror inte Panthers sveper sin roadtrip vilket vore väldigt osannolikt med tanke på vilka lag man ställs mot. Blues har i grunden ett mer komplett lag och har dessutom statistiken med sig med 7 vinster senaste 10 mötena och ett målsnitt på 3.10 mål/match.

Nu erbjuds 1.763 vilket jag ser som klart godkänt då ja ger de runt 60% chans till vinst här.

Jag kommer alltså spela

St Louis Blues ML @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip