St Louis Blues - Nashville Predators

Goalies: Allen (probable) vs Rinne (probable)

Dags för round 2 i Stanley Cup där första omgången bjöd på en drös av skrällar. Chicago, Wild och Sharks är alla ute i Western Conference och Montreal och Bruins åkte ut mot Senators. Dessa är alla favoriter som slagits ut och nu känns andra omgången väldigt öppen!

I natt har vi game 1 mellan Blues och Preds, två lag som tog sig vidare från sina serier som underdogs. Preds måste man ta av sig hatten för som slog ut tunga Chicago Blackhawks med övertygande 4-0 i matcher efter att man totalt satt sin taktik. Serien avgjordes där i Game 3 där Preds hämtade upp 2-0 i tredje perioden och efter det var uppförsbacken för brant för Hawks.

Blues slog Wild som inte kom upp i samman nivå som man gjorde under regular season. Jake Allen var den stora hjälten och han kommer spela en huvudroll även i denna serie.

Som sagt är det två lag som kommer från liknande insatser med det är Blues som har hemmaisfördelen då man slutade 2a i Central före Preds som blev 3a. Blues vann 2/3 möten inne i Scottrade Center under regular season och jag ser att man bör ha bra chans i natt igen. Preds har inte känns på att förlora än och laget lever på moln. I denna serie kommer man dock, tillskillnad mot Hawks vara tvungen att styra spelet mer själv. Blues spelar med liknande taktik som Preds där man bygger spelet från en stabil defensiv.

Bolagen erbjuder 1.909 på hemmaseger vilket jag ser som ett bra odds. Preds måste byta taktik till nattens motstånd och Blues är riktigt svårslagna på hemmais. Slutspelet är såpass jämn, och det känns även som Preds första förlust ligger runt hörnet.

Jag kommer spela

St Louis Blues ML @ 1.909 med 3/7u units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip