St Louis Blues - New York Islanders

Goalies: Hutton (probable) vs Greiss (probable)

St Louis Blues är i ett litet tufft läge som man inte varit van vid senaste åren då man ofta säkrar sin slutspelsplats med att vara top 3 i divisionen, men faktum att Central Division i år är så tuff har gjort att Blues just nu är på fjädeplats och behöver så många poäng som möjligt för att behålla Wild Card platsen som man just nu har 3 poäng före Los Angeles Kings. Blues har hittar formen igen och har 3 raka vinster efter att varit inne i en liten formsvacka. Man slog Anaheim Ducks igår i en väldigt sevärd match med 4-3 där matchen svängde fram och tillbaka, men J.Edmunson avgjorde matchen med ynka 20 sekunder kvar av ordinarie tid. En riktigt mentalt viktigt seger för Blues!

New York Islanders ligger i en liknande sits som Blues där man krigar för Wild Card plats då man likt Blues spelar i tuff divison. Islanders har också spelat helt okej på slutet med 6 vinster senaste 10 matcherna, och laget har 2 raka vinster efter att man 4-3 besegrat Vancouver Canucks efter OT. Den matchen var väldigt sevärd där Canucks hittade en sen kvittering till 3-3 med utplockad målvakt. Islanders kunde dock samla sig i OT och avgöra matchen via Andrew Ladd.

Inför natten match tror jag vi kan få en riktigt sevärd historia då båda lagen jagar viktiga poäng. Blues är dock B2B men laget stryka ligger på hemmais. Känslan är att Blues med bra feeling i gruppen bör lösa en ny seger här, men att de kommer krävas minst 3 mål bakom Greiss då Islanders känns heta. Jag blir inte förvånad om båda lagen gör 3 mål och en ny övertid får avgöra vart extrapoängen går.

Hur som helst säger känslan Blues som dessutom snittar 3.30 mål/match mot Islanders.

Jag kommer därför satsa på att Blues gör minst 3 mål. Nattens spel blir därför

St Louis Blues Ö2.5 mål @ 1.854 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @ bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip