St Louis Blues - Tampa Bay Lightning

Goalies: Allen (probable) vs Vasilevskiy (probable)

I natt har vi ett riktigt roligt möte mellan två av de bästa lagen i ligan när Tampa Bay Lightning gästar St Louis Blues på bortais.

St Louis Blues har en fin form med 4 raka vinster efter att man senast slog Buffalo Sabres på hemmais med 3-2 efter förlängning. Blues som började matchen starkt med en tidig ledning hade ett stabilt grepp när man gick in i trejde perioden med en tvåmålsledning. Dock blev ett tidigt powerplaymål för Sabres i tredje början till ett tryck och Blues såg i slutet av matchen relativt tillbakatryckta och Evan Rodrigues kunde med utplockad Robin Lehner kvittera efter en studs på bladet till 2-2 och tog matchen till övertid. Väl där kunde det gått hur som helst men Blues vann flippen och tog därmed sin 4e raka seger.

Tampa Bay Lightning fortsätter att dominera ligan och är i mina ögon klara favoriter till Stanley Cup, baserat på vad man sett laget prestera såhär långt. Laget är nästintill ostoppbara på hemmais där man är 13-2-1. Laget avslutade senast en 4 matcher lång hemmavistelse med att vinna samtliga matcher och nu ger man sig iväg på en 4 matcher lång roadtrip. Bolts är inte lika oslagbara borta men ett record på 8-4-1 är klart godkänt och man ger sig ut med bästa möjliga självförtroende i ryggen. Bolts har i sina 4 raka vinster stått för hela 20 mål vilket är ett snitt på 5 mål/match så offensiven ska man inte ha någon formsvacka i.

I natt har vi alltså ett möte mellan dessa två tunga lag och jag ser verkligen fram emot en hårt kamp. Detta är det andra mötet för säsongen där Bolts vann första mötet lagen emellan med 2-1 på hemmais. Jag förväntar mig en liknande match som i Tampa där det kommer bli tungt och fysiskt spel. Vi får i dagsläget runt 1.90 gånger pengar på bortaseger, och ska jag vara ärlig tycker jag att allt över 1.80 på Bolts i år är bra, oavsett om man spelar hemma eller borta, förutsatt att Vasilevskiy startar. Laget är i mina ögon en klass bättre än samtliga lag och jag tror man har goda chanser till vinst i natt igen.

Vi har två formstarka lag men jag går på bortalaget här och spelar

Match: St Louis Blues - Tampa Bay Lightning
Spel: 2 money line
Odds: 1.90
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip