Dags för ett möte i tyska DEL där botten ställs mot toppen, och jag tycker oddsen är alldeles för fina för att undvika spel.

Straubing kommer till denna match med två raka segrar i bagaget. Senast slog man Adler Mannheim med 4-2 där sista målet kom i öppen kasse. Jag tror bolagen övervärderade den insatsen och därför ställer man upp ett rätt högt odds på gästerna.
Innan dessa två segrar så hade man åtta raka förluster, och man ligger även sist i ligan med sina 26 inspelade poäng. Man är klart bättre på hemmaplan än på resande fot, vilket inte är konstigt då man rent ut sagt stinker utanför sin borg.
Mike Hedden heter lagets bästa poängplockare, en kanadick som lirat en del AHL, men aldrig fått chansen i NHL.

Eisbären Berlin toppar tabellen med sina 60 poäng, vilket är 34 poäng mer än dagens motstånd. På resande fot har man nio segrar på 13 matcher där man just nu står på fyra raka vinster borta. Formen är kanon och man har vunnit åtta av de nio senaste matcherna.
Kedjan med Petersen - Sheppard - Backman är en av seriens hetaste och samtliga spelare ligger högt upp i den totala poängligan. Man har Nurnberg två poäng bakom sig och Munchen fem poäng bakom sig, övriga lagen har tappat ordentligt på denna trion.

Att Eisbären Berlin ska stå i 1.91 tycker jag är fel, och jag kliver in.

Speltips: 2 vilket betyder bortaseger på ordinarie tid, och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip