Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres

Goalies: Bishop (confirmed) vs Nilsson (confirmed)

Tampa Bay Lightning som tippades som ett topplag inför säsongen har haft problem hela säsongen, dels eftersom laget har enormt många skador. Och den tyngsta på Steven Stamkos har gjort att laget inte alls ser lika farliga ut som man hade förutspått. Laget har inlett 2017 på sämsta sätt där man förlorat 4 raka matcher och endast 1 vinst under 2017. På dessa matcher har man alltså varit horribla bakåt och släppt in 22 mål. Fattar ni 22 mål på 4 matcher. Det är fullständigt uselt. Senast blev man smiskade av Pittsburgh Penguins med 6-2. En match man faktiskt spelade bra i och hade ledningen med 1-0 i innan man rasade ihop som ett korthus. Laget har varit utan Ben Bishop ett lag men han är tillbaka från skada och startar i natt. Jag tror och hoppas han kan ge sitt lag lugn bakåt i natt.

Buffalo Sabres krigar på så gott det går och man gjorde en bra match senast där man slog Philadelphia Flyers hemma med 4-1. En match där man var det bättre laget och förtjänande vinsten. Flyers ser dock riktigt risiga ut just nu och Sabres gjorde inte mer än nödvändigt för att vinna. Nu ska Sabres spela två raka bortamatcher, och på bortais är man inte alls farliga. Laget är 7-7-6 i år on the road.

Tampa Bay är trots allt 11-7-2 hemma i år och det är där man har plockat sina poäng. Man möter Sabres som man brukar ha väldigt bra koll på och vunnit 8/10 senaste mötena. Bolts brukar trivas i D mot de och har endast släppt in långa 1.10 mål/match senaste 10 mötena mot Sabres. Det är med andra ord nu man SKA sätta försvaret.

Jag hoppas Bishop och Cooper kan komma överrens om att vara tajta i natt och jag spelar därför

Buffalo Sabres U2.5 mål @ 1.775 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip