Tampa Bay Lightning - Nashville Predators

Tampa Bay Lightning är ett lag som inte alls fick till det förra säsongen. Laget åkte på en riktigt tung skada då man tappade sin ledare och bästa spelare i Steven Stamkos tidigt in på säsongen och Stamkos blev sedan borta resterande matcher. Detta gjorde såklart att Bolts offensiva produktion sjönk jämför vad man kunde räkna med och var enligt mig den stora anledningen till att man missade slutspel året efter succésäsongen 15/16 då laget tog sig till SC-final.

Nu verkar Stamkos vara tillbaka i ordning och han gör sin första match under försäsongen i natt. Bolts väljer att ställa upp med ett väldigt starkt lag där stjärnor som Stamkos, Kucherov, Callahan, Palat, Johnson, Kunitz alla är med. Dessutom är förra årets succéspelare Brayden Point i förstalinan med Stamkos och Kucherov.

Preds har inlett försäsongen stark med en vinst och en förlust. Man inledde med att förlora mot Panthers med 5-3, men tog revansch dagen efter med 3-2 när laget valde att ställa det ”starkare” laget på isen. Jag gillar Preds även i år efter fjolårets succésäsong, men jag är ändå lite osäkra på de. Förra året spelare Preds utan större förväntningar på sig medan i år kommer laget ha press på sig att ta sig till slutspel och vara ett topplag. I natt väljer man att ställa ett rätt tunt lag på isen där de mest kända namnen är Calle Järnkrok, Kevin Fiala, Yannik Weber, Colton Sissons och Austin Watson.

Alltid svårt i försäsongsmatcher, men jag tycker dels att Bolts är ett bättre lag här och har dessutom hemmaisfördelen. Då tycker jag helt enkelt 1.70 är ett klart godkänt odds på seger inklusive OT/SO.

Jag spelar

Tampa Bay Lightning ML @ 1.70 med 3/7u hos Nordicbet


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip