Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators

Goalies: Vasilevskiy (probable) vs Condon (probable)

Tampa Bay Lightning var inblandade i nattens stora trejd där man alltså bytte bort Ben Bishop till Los Angeles Kings. Ett väldigt udda byte med tanke på att Kings behöver offensiva målgörare och inte en målvakt? Hur som helst gick Budaj och Cernak åt andra hållet tillsammans med ett drös med picks.

Tampa föll annars mot Calgary Flames senast med 3-2 i en match jag tycker man borde vunnit. Bolts tog ledningen i matchen och kontrollerade spelet men man gjorde en riktigt svag andra period vilket kostade få Flames hittade nätet 2 gånger i rad. När sedan D.Hamilton kunde göra 3-1 i PP i slutet av tredje dog Bolts chanser och även fast Kucherov svarade med 3-2 snabbt kunde man aldrig komma tillbaka.

Ottawa Senators spelade igår mot Florida Panthers där det blev seger med 2-1. En mycket stark seger då Panthers sett starka ut på slutet. En match med många chanser och mycket skott men där målvakterna stängde igen. Kyle Turris avgjorde dödläget i andra perioden med sitt 21:a mål för säsongen.

I natt är alltså Sens B2B och denna matchup brukar tala för Bolts. Dock ser jag en del turbulens i laget med att man bytt sin förstakeeper precis och kommer alltså satsa på supertalangen Vasilevskiy. Sens tycker jag ändå sitter på fin offensiv och kommer från en stark seger och jag tror man kan utmana här. Dock ska Bolts på hemmais med ett målsnitt på 3.10 mål/match mot Sens styra matchen och bör sätta minst 2 mål bakom Condon.

Jag tror båda lagen kommer lösa minst 2 mål var och jag kommer därför testa Ö5.0 mål (inklusive OT/SO). Vi bjuds 1.66 vilket inte är något monsterodds men ändå dugligt. Trodde på 5.5 lina här faktiskt.

Jag spelar alltså

Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators Ö5.0 mål @ 1.66 med 4/7 units hos Nordicbet