Den här matchen känns på förhand som en oerhört jämn fight. Leksand leder serien en poäng före Timrå, det är alltså seriens två bästa lag som drabbar samman idag och jag tror faktiskt det finna väldigt stora möjligheter för att matchen slutar oavgjort då det känns väldigt jämnt på förhand. Jag spelar X i matchen till 4.25 hos Coolbet med en flatinsats.

Jag kan börja med att säga att Timrå och Leksand har mött varandra två gånger denna säsong, det första mötet slutade 3-3 och det andra mötet slutade 2-2, två oavgjorda matcher och jag tror det finns goda möjligheter för en tredje. Den första matchen slutade skotten på mål 29-29, alltså helt jämnt även där, i den andra matchen när Leksand spelade hemma vann dem skotten med sex skott på mål, men även den matchen var mycket jämn.

I boxplay är Leksand lite starkare än Timrå, i powerplay är Timrå lite starkare än Leksand. Timrå och Leksand gör och släpper in ungefär lika mycket mål i sina matcher, ja mer eller mindre all statistik visar att dessa två lagen är otroligt jämna vilket gör denna matchen så oerhört intressant på förhand när lagen dessutom ligger etta och tvåa i tabellen.

Krysset i denna match känns helt klart som både ett hett och ett roligt alternativ om man är sugen på ett lite högre odds ikväll.

Match: Timrå - Leksand
Spel: X
Odds: 4.25
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip