Det här oddset har barkat ur fullständigt om ni frågar mig. Visst Timrå är ett lite skarpare lag och har varit klart bättre den senaste tiden, men dem har en hel del avbräck och har nu en tuff bortamatch mot Tingsryd. Tycker det är fel att Tingsryd är underdogs och väljer att spela Tingsryd -0.5 på pinnen till @2.67 med 3/5U.

Tingsryd kommer från en oerhört viktig seger i sin senaste match då man bortaslog Karlskoga med 2-1 efter ordinarie tid. Dock oklart om det var en värdig seger med tanke på statsen och vad jag läst i efterhand men det bryr sig nog Tingsryd knappast om. För dem var det ett oerhört styrkebesked samt tre galet viktiga poäng i bagaget till kvällens hemmamatch mot tabellfyran Timrå som ligger fem poäng före Tingsryd. Det Tingsryd framförallt kan ta med sig från förra matchen var att Niklas Rubin gjorde en kanonmatch med dryga 96% räddningar, otroligt viktigt för honom som i matchen innan det släppte in fem kassar, innan han lämnade målet för att ett sjätte MODO-mål skulle komma i öppen bur. En oerhört viktig seger för Tingsryd som nu ikväll kommer spela inför en bra publik, bör så vara iallafall då Tingsryd ikväll kör "gå två betala för en", man får hoppas att publiken kommer för att stödja sitt lag. Annars om man ska jämföra lagen så tycker jag att Tingsryd absolut inte ska klassas som dogs inför kvällens möte. Att vi får @2.10 på +0 är riktigt riktigt fint, men väljer den tuffare linan då jag tror man har väldigt goda möjligheter att besegra Timrå ikväll. Timrå saknar nämligen en hel del spelare, såhär skriver hockeyallsvenskan.se "Timrå har en radda avbräck. David Westlund, Anton Wedin, Johan Persson och John Westin är alla på skadelistan och dessutom så vilar Jacob Olofsson efter att ha varit iväg på landslagsuppdrag. Precis som senast så får ett gäng juniorer chansen. Allt enligt st.nu. Huruvida nyförvärvet JT Barnett är spelklar eller inte finns det inga uppgifter om."

Timrås specialteamstats är lite bättre än Tingsryds och har väl överlag ett bättre lag om ni frågar mig, i vanliga fall! Men ikväll saknas en hel del spelare och man spelar trots allt på bortais. Tingsryd har dock lite bättre målvaktsspel genom Rubin, om vi får se att bra målvaktsspel från Rubin ikväll samtidigt som Tingsryd håller sig borta från utvisningsbåset så finns alla möjligheter. Jag ser @2.67 som ett ganska rejält överodds. Många andra sidor ligger på @2.50 på Tingsryd vilket jag tycker är mer rimligt.

Match: Tingsryd-Timrå
Spel: Tingsryd -0.5
Odds: @2.67
Insats: 3/5 FLAT
Bolag: Pinnacle
Spelstopp: 19.00

Stort GL vid rygg, hoppas vi kan vända detta nu!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip