Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets

Goalies: Andersen (confirmed) vs Bobrovsky (probable)

Toronto Maple Leafs tog sin andra raka seger senast när man kom undan med hjärtat i halsgropen mot Vancouver Canucks. En match där man inte alls kom upp i den nivå coach Babcock förväntar sig på hemmais och Leafs låg under med 2-0 fram till mitten av tredje perioden. Då klev unga stjärnan Austin Matthews fram och visade varför han är så omtalad med sitt reduceringsmål och med ett fortsatt tryck lyckades Leafs hitta 2-2. Matchen gick till en mållös övertid och den fick sedan avgöras på straffar. Leafs visade sig vara den bättre i skilltävlingen och tog extrapoängen.

Columbus Blue Jackets spelade igår mot Florida Panthers på hemmais där man likt Leafs vann efter straffar. Matchen slutade 3-2 till Jackets men man borde avgjort matchen tidigare. Båda lagen skapade en del chanser men jag tycker Jackets hade de farligaste och borde ha varit effektivare. Istället lät man Panthers komma ikapp och trots att man hade en 2-1 ledning med bara minuten kvar av matchen kunde man inte stå emot. Efter en tråkig förläning avgjordes straffarna i 8e straffomgången när tillslut Josh Anderson satte avgörande straffen.

I natt är alltså Jackets B2B och gästar Toronto Maple Leafs som haft en extra dags vila i ryggen. En riktigt tuff match för Jackets i mina ögon. Dock är oddsen på Leafs här usla och detta är en matchup med två offensivt skickliga lag. Frågetecken på vem som kommer starta i Jackets mål, men då Bobrovsky startade igår finns de chans att man väljer att vila honom i natt. Det är såklart positivt för Leafs starka offensiv på hemmais där man snittat 3.0 mål/match i år. Dock är Leafs likt NY Islanders ett lag som brukar bjuda på enka mål och 3 mål råder risk att det inte blir seger. Tror därför att överspelet på Ö5.5 mål är bästa valet i denna matchup. Jackets kommer verkligen inte vara ofarliga framåt.

Jag tror på en del mål i denna match och spelar därför till överoddset hos Betsafe . Övriga bolag ligger kring 1.82..

Match: Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 1.92
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip