Toronto Maple Leafs - Washington Capitals

Goalies: Andersen (probable) vs Holtby (probable)

Wow, den klaraste matchserien på förhand, ser ut att bli en riktig nagelbitare efter att Toronto Maple Leafs snott Game 3 i laget första slutspelsmatch inne i Air Canada Center. Matchen slutade 4-3 efter OT till Leaf som nu har en 2-1 ledning i matchserien, och satt rejäl press på President Trophyvinnarna Capitals.

I natt spelar man alltså Game 4, och en oerhört viktig och tung match för favorittippade Caps. Under Game 3 spelade Caps väldigt bra enligt och och hade även en stabil 3-1 ledning innan Leafs kom tillbaka. Det kanske låter konstigt, men Leafs hade enormt tur i den matchen, då både lagets första och andra mål var rena flytmål. Caps däremot spelade väldigt bra och skapade flera bra lägen, och man borde dödat matchen. Anledningen till att Leafs sedan kunde vinna var att Lars Eller tog en idiotisk highsticking-utvisning precis i slutet av matchen vilket gjorde att Leafs fick chansen i PP i OT. Något man tog vara på.

I natt måste alltså Caps vinna för att inte hamna i ett 1-3 underläge som känns svårt att vända. Enligt mig har laget jobbat sig in i matchserien och för spelet varje match medan Leafs lever på snabba kontringar och sin effektivitet.

Jag måste gå på kvalitet före flyt och inlevelse i natt och jag ger därför Caps chansen igen.

Nattens spel blir därför

Washington Capitals ML @ 1.709 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel



Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip