Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks

Goalies: Andersen (probable) vs Jones (confirmed)

Toronto Maple Leafs har det jobbigt just nu och laget kasserade in sin tredje raka förlust senast då man föll hemma mot suveräna Tampa Bay Lightning med 2-0. En match jag trodde skulle vara mer öppen och chansrik än vad den var, men Leafs hade riktigt svårt att hitta mängden med chanser som krävs för att slå Tampa just nu. Andrej Vasilevskiy var riktigt bra på de lägen som Leafs ändå skapade men gör man inte mål blir man straffade. Bolts var det bättre laget över 60 minuter och vann tillslut rättvist med 2-0 och Vasilevskiy kasserade in sin B2B nolla.

San Jose Sharks studsade tillbaka rejält efter att blivit överkörda av Dallas Stars under 2018 första match. Efter 0-6 förlusten ställdes man mot Montreal Canadiens på bortais och Sharks visade upp bra spel och vann tillslut med 4-1. Aron Dell spelade riktigt bra och räddade 30 skott. Matchen mot Habs började bra när stjärnan Joe Thornton gav Sharks ledningen och efter att backen Vlasic ökat på till 2-0 i början av andra perioden kunde Sharks kontrollera matchen fullt ut.

I natt gästar San Jose Sharks detta Toronto Maple Leafs som har haft det tufft på slutet. Spelet klickar inte och nu ställs man mot sitt ”spöklag” och då menar jag ett lag man haft riktigt svårt att besegra historiskt sett. Laget har ställts mot varandra 15 gånger sedan 2004 och hör och häpna så har San Jose vunnit hela 14 av dessa 15 möten. Senast möttes lagen tidigare den här säsongen och då vann Sharks med 3-2 på hemmais. Då Sharks kommer från en stark insats mot Habs där man såg riktigt starka ut, och Leafs från en svag insats där man inte fick offensiven att klicka ser jag med historien i ryggen Sharks segerchanser som riktigt goda. Man spelar som stora underdogs också vilket jag gillar. Jag spelar därför

Match: Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks
Spel: 2 money line