Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

Goalies: Andersen (probable) vs Vasilevskiy (confirmed)

Toronto Maple Leafs har varit väldigt upp och ner under december och man avslutade året med att förlora mot Vegas Golden Knights med hela 6-3. Leafs är på sina 10 senaste matcher 4-5-1 och man har två raka förluster i ryggen. Senast mot Vegas blev man enligt mig totalt överkörda, och det var ett klassiskt exempel på orutin i det unga, men lovande Leafs. Leafs åkte snabbt på ett 0-2 underläge i första perioden och när Andersen sedan släppte in 3-0 från ett relativt enkelt skott från Erik Haula så blev uppförsbacken alldeles för stor och Vegas vann värdigt och komfortabelt.

Tampa Bay Lightning fortsätter att imponerat och man tog senast en otroligt stark seger då man slog Columbus Blue Jackets med hela 5-0 på bortais. Tillskillnad från Leafs är Bolts otroligt strukturerade och det är väldigt sällan man gör en svag insats. Laget har vunnit de 8/10 senaste matcherna och leder NHL överlägset. Laget är helt enkelt klass rakt igenom.

I natt gästar Tampa Bay detta Leafs på bortais och jag ser topplagets segerchanser som väldigt stora. Leafs har absolut offensiv kvalité att vinna mot Tampa, men det spel man visade upp mot Vegas är just varför jag tror Tampa vinner. Leafs är ett lag som bjuder på mycket öppna lägen och turnovers, även om man själv spelar väldigt fin offensiv hockey. Vasilevskiy i mål är en av ligans absolut bästa målvakter och detta bör göra det svårt för Leafs att göra mer än 3 mål. Med tanke på Tampas sjuka målsnitt i år ser jag därför det som stor chans att bortalaget tar en ny seger här och jag spelar därför

Match: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Spel: 2 money line
Odds: 1.80
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip