Match mellan Troja/Ljungby och Pantern bjuds vi på ikväll och jag tror absolut hemmalaget ska ha större chans än vad oddsen visar. Hos Betfair får vi i skrivande stund 2.25 på moneyline, alltså inklusive övertid och straffar och det tycker jag är fint. Detta spel spelas som alla andra med en flatinsats på 2 units.

Troja Ljungby har haft det tufft en längre period men hade sex raka förluster ett tag men nu kanske man hittat formen? Man har nämligen tagit två otroligt tunga segrar i sina två senaste matcher, först övertidsvinst mot Oskarshamn borta och nu senast slog man Timrå på hemmais med 2-1, man slog alltså serieettan och serietvåan inom några dagar, inte dåligt för en nykomling! Idag möter man Pantern på hemmais och det bör vara otroligt mycket självförtroende i laget efter dessa två grymma segrarna. Troja har dock haft det svårt att ta tre poäng på hemmais denna säsongen, på tolv försök har det blivit tre trepoängare, fyra matcher utan poäng samt fem oavgjorda matcher. Statistiken visar dock att man kanske borde vara förtjänt av någon fler seger och idag möter man ett Pantern som inte är allt för vassa på bortais. Troja har gjort det väldigt bra i sina två senaste matcher och kan nog absolut rida vidare på den vågen ikväll när man möter ett krisande Pantern......

Precis, ett krisande lag, det är vad Pantern är just nu. Inte spelmässigt eller så, men i ledningen. Det är kaos i ekonomin, sportchefen har fått gå och senast fanns inte huvudtränaren med i båset. Ja det är otroligt mycket som händer i Pantern just nu och det är inte bra saker. Men om vi ska kolla på hockeyn istället. Pantern ligger just nu på fjärde plats i tabellen och formen är god, fyra vinster på sina sex senaste matcher, dock bara en seger under ordinarie tid. Dock har det gått trögt för Pantern på bortais denna säsongen, man har på sina elva matcher bara mäktat med fyra segrar och det är lite för svagt för ett lag som ligger fyra i tabellen. Det är brutal skillnad på Pantern på hemma vs bortais och med allting som händer i klubben just nu samtidigt som det är harmoni i Troja/Ljungby så borde detta blir väldigt svårt för tabellfyran. Upp till bevis!

Match: Troja/Ljungby - Pantern
Spel: Troja/Ljungby Moneyline
Odds: 2.25
Insats: Flat
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip