Sista omgången i VHL spelas idag, och mötet mellan Tyumen och Karaganda siktar jag in mig på.

Tyumen ligger på plats 16 i tabellen med 69 poäng, vilket också betyder den sista slutspelsplatsen. Detta är således en otroligt viktig match för hemmalaget, då man har Perm på samma poäng, och Bars en poäng efter. Det luriga är att Perm och Bars möts två timmar efter denna match, och något av lagen kommer att gå om efter matchen, så poäng är ett måste för Tyumen. En poäng kan räcka, om Bars tar två poäng och Perm en poäng, men för att vara helt säkra så krävs det en seger på ordinarie tid.
Man är jämngoda både på hemma och bortaplan och formen får anses som okej med tre segrar de fem senaste matcherna.

Karaganda har inte alls samma jobbiga upplägg som hemmalaget, utan man har varit klara för slutspel sedan länge. Trots att man varit klara så har man fortsatt att försöka vinna sina matchen, och en förlust de tio senaste talar väl sitt tydliga språk. Dessutom har man fem raka bortamatcher, och har tagit fler poäng borta än hemma.

Hade förutsättningarna varit annorlunda så hade förmodligen Karaganda legat runt 2.20 på den raka och varit knappa favoriter. Nu får vi hela 2.50 Moneyline på gästerna, och trots förutsättningarna så måste jag prova med lägre insats.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip