Dags för herrarnas åttondelsfinaler att spelas i hockey, och först ut är USA som ställs mot Slovakien. USA ställs ut som klara favoriter, vilket jag inte köper alls!

USA ställs ut som klara favoriter i matchen, och jag ställer mig frågande till varför. Visserligen så har man något bättre lag på pappret än Slovakien, men det är ju inte så att man imponerat hittills.
Man började med att förlora mot Slovenien på förlängning. Sedan mötte man Slovakien, och då blev det 2-1 efter att båda målen kommit i powerplay. Den sista gruppspelsmatchen förlorade man mot Ryssland (OAR) med klara 4-0, och kom på samma poäng som Slovenien och Slovakien i gruppen.
En spännande spelare att hålla koll på är Donato, och jag tycker han har varit den bästa spelaren hittills i laget. Man har spelare som O´Neill, Butler och Gionta i laget, och jag förstår inte hur man kunnat få med sig så svaga resultat hittills.

Slovakien förlorade mot USA med 2-1 och släppte in båda målen i boxplay, och där har man inte varit vassa, där fyra av de sex insläppta målen kommit. Nu vet man om det och jag tror man har finslipat den spelformen, men också pratat om att spela smart och inte ta några onödiga utvisningar.
Man slog Ryssland (OAR) i öppningsmatchen, och man var inte mycket sämre. Sedan blev det förlust med 2-1 mot USA och nu senast blev det en förlust på straffar mot Slovenien.
Man har inte den mest namnkunniga truppen, men Bakos är en spelare jag gillar, och han gjorde det bra i CHL för sitt klubblag Liberec.

Av det man fick se i gruppspelet så tycker jag inte Slovakien ska stå i över 4.00. Jag kommer dock prova spelet Slovakien DNB vilket betyder insatsen tillbaka vid oavgjort, och detta ger fina 3.30.

Speltips: Slovakien DNB, och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip