Hockeyettan har smygstartat och det ska bli kul att följa lagen och se vart lagen står. Vi fick en praktskräll redan i första omgången då Hanhals vann mot Kristianstad i den södra serien. Det är dags för Hudiksvall att kliva in i handlingarna och man gör det med ett riktigt intressant lag.

Hudiksvall reser till Valbo för match där jag tycker bolagen ställt ut helt fel odds och det lär bli dropp ju närmre matchstart vi kommer.
Valbo slutade på en tiondeplats i fjol och man vann bara fyra av 22 matcher. Hockeyn i division 1 är ojämn och östra serien är kanske den mest ojämna av samtliga serier tillsammans med den norra.
Valbo har tagit in Joakim Axman och det är en riktigt bra värvning. Han kommer att vara en av de bärande spelarna i laget och det är precis vad Valbo behöver om denna säsongen ska bli roligare. Man vann sin premiär med 2-4 borta mot Arlanda, ett lag jag tror kommer placera sig i mitten av tabellen.

Nu väntas dock en tuffare uppgift i Hudiksvall, eller Real Hudiksvall som man också kallas. Man har gjort klart med kanonvärvning efter kanonvärvning och jag ser bara Huddinge som ett hot om förstaplatsen. Man har plockat in Magnus Åkerlund i kassen med både meriter från SHL och Allsvenskan. Simon Löf har anslutit med över 200 SHL matcher i bagaget. Viktor Hertzberg och Tommy Stenqvist är också namn som håller riktigt hög division 1 klass.
Totalt sett har spelarna meriter från över 200 SHL-matcher, 500 allsvenska matcher och över 100 matcher i finska SM-liiga tillsammans, vilket bara det skrämmer slag på motståndarna. Kikar man på Valbo så har man meriter från 24 SHL-matcher och 56 allsvenska matcher.

Förra säsongen vann Hudiksvall bortamatchen med 1-8 och hemmamatchen med 7-1, och i år känns truppen som sagt ännu bättre.
Nu är det dock första seriematchen för gästande Hudiksvall och jag vill såklart se hur man får ihop alla dessa stjärnspelare till ett lag, men man ska absolut vinna mot Valbo ganska komfortabelt.

Speltips: Hudiksvall FT och jag investerar 6u, då jag tycker 1.80 rent ut sagt är ett skämt och det är bara att tacka och ta emot. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip