Nils Höglanders Vancouver ställs mot Carolina natten till måndag i en match jag tror blir väldigt underhållande, och jag tror på mycket mål.

Vancouvers form är riktigt bra då man vunnit fem av sina sex senaste matcher.
Nu senast blev det seger mot Winnipeg efter straffar, och där var Elias Pettersson den enda målskytten.
Just Pettersson har haft en rätt tuff säsong hittills då han gjort 13 poäng på 28 matcher, och det ställs klart högre krav på honom.

Även om truppen inte tillhör de bästa så finns det fin kvalitet i spelare som tidigare nämnda Pettersson samt Garland, Höglander, Boeser och Horvat för att nämna några, och då man möter ett Carolina som spelade match för ett dygn sedan så bör man kunna trycka in en del mål i matchen.
Saknas gör Ferland, Hamonic, Highmore, Keeper och Sutter samtidigt som Ekman-Larsson är tveksam.

Carolina tog en tung seger senast borta mot starka Edmonton då man vann med 1-3, och hemmalagets storstjärnor McDavid och Draisaitl fick lämna isen poänglösa, något som är riktigt starkt.
Man kommer till matchen med fyra raka segrar så formen är bra då man slagit lag som just Edmonton samt Calgary, Winnipeg och Buffalo, matcher som är tuffa.

Man har en riktigt bra trupp med spelare som Aho, Svechnikov, Necas, Teravainen och Trocheck offensivt, så hemmalagets defensiv kommer absolut få bekänna färg, och jag tror vi får se en rolig och underhållande match.
Saknas gör Pesce och DeAngelo samtidigt som Martinook är tveksam.

Vancouver bör kunna utnyttja att Carolina spelade match för bara ett dygn sedan samtidigt som man bakåt lär få det hett om öronen, och jag tror att vi bjuds på mycket mål i matchen.

Demko (Unconfirmed) - Raanta (Confirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip