Efter kollapsen senast ska Edmonton försöka studsa tillbaka när man återigen gästar Vancouver, och det kommer krävas en del mål om man ska vinna.

Vancouver såg länge ut att gå mot förlust i första matchen då det efter halva matchen stod 1-4 på tavlan. Ett sent mål i andra perioden följt av 3-0 i sista perioden gjorde att man vände och vann matchen med 5-4, och man visade stor moral som kom tillbaka i matchen.

Man har fortsatt förstemålvakten Demko borta och det ställer krav på Silovs och DeSmith, också det är ett klart minus då Demko är etta.
Offensivt har man mycket skicklighet i Pettersson, Miller, Boeser och Lindholm, spelare som behöver kliva fram då man återigen kommer bli prövade defensivt, och känslan är att det kommer krävas en del mål för att vinna matchen.
Utöver Demko saknas Poolman.

Edmontons fina offensiv fortsätter skapa lägen

Edmonton fortsätter att ösa in mål i slutspelet och nu senast i första matchen mot Vancouver gjorde man fyra nya. Trots det så lyckades man slarva bort en 1-4 ledning efter att man haft tunga sista tio minuter där tre mål släpptes in.

McDavid, Hyman, Nugent-Hopkins och Draisaitl var återigen de som ledde laget offensivt, och dessa spelare håller en riktigt hög klass framåt.
Draisaitl sakandes på träningen senast och skulle han saknas här vore det ett stort minus, men förhoppningsvis var det en säkerhetsåtgärd.
Henrique var med och det är inte omöjligt att han kommer till spel här. Oavsett har man spets nog att hota ett Vancouver som saknar sin förstemålvakt, och man lär återigen hamna i målprotokollet flera gånger om.

Silovs (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 över 2,5 mål och jag investerar 2u hos Pinnacle