Tisdag och två SHL-matcher står på schemat. Jag har riktat in mig på toppmötet mellan Växjö Lakers - Brynäs IF i Vida Arena där det borde finnas stora möjligheter till mål.

Växjö har gått som tåget på försäsongen där man också spelat CHL-hockey. I CHL har man bara tappat en poäng och det borta mot Liberec. Annars har man varit otroligt heta och offensivt ser man sylvassa ut.
Inför säsongen hade man tappat spelare som Dennis Everberg, Olli Palola och Emil pettersson som alla var tongivande i laget, och denna lista skulle man kunna göra ännu längre. Men intressanta nyförvärv har gjorts i form av Janne Pesonen, Elias Pettersson och Viktor Fasth.

Brynäs tog sig till final förra säsongen där man tillslut fick ge sig i förlängning i en sjunde avgörande match mot HV71, vilket värmer gott i hjärtat då HV71 är klubben i mitt hjärta.
Även här har det en del till en redan hyperintressant trupp. En som verkligen sticker ut är Aaron Palushaj, som hämtats in från Dinamo Minsk där han stod för 18 matcher och tolv poäng i grundserien.
Man har tappat Oskar Lindblom då han provar lyckan på andra sidan Atlanten, vilket man såklart varit förberedd på en längre tid.
I matchen förväntas Palushaj - Jensen - Clark bilda en sylvass lina framåt för Brynäs och dessa herrar har alla möjligheter att sätta skräck på Växjös backar.

Med två offensivt starka lag på isen förväntar jag mig mycket mål och många härliga individuella nummer då det finns matchvinnare i överflöd.

Speltips: Över 4.5 mål och jag investerar 4u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip