Sex matcher i SHL imorgon, och jag har kikat närmre på matchen som spelas mellan Växjö och Örebro där jag tror mig funnit vinnaren.

Växjö gjorde en fin match senast i seriefinalen där man slog Färjestad på bortaplan med 4-5. Elias Pettersson hade fyra assist i matchen, och är nu uppe i 35 poäng, vilket också betyder fortsatt ledning i poängligan. I matchen stod också Shinnimin för två assist, och han gjorde också en bra match.
Detta var en skön seger då man stod på tre raka förluster, där en var i CHL-slutspelet mot Bern.

Örebro ligger elva i tabellen och man går tungt för tillfället. De sju senaste matcherna har slutat med sex förluster, då man bara vunnit mot HV71, ett lag som är väldigt ojämnt.
Man har plockat nio poäng på tolv bortamatcher, och jämför man det med sina 22 poäng på hemmaplan, så förstår vi alla att det är på hemmaplan man trivs.
Senast förlorade man på förlängning hemma mot Malmö där det tillslut blev 4-5.

Örebro ska alltså åka till Växjö och försöka kriga till sig poäng. Detta ser jag som osannolikt då det är en av de svåraste matcherna man kan spela i ligan.

Speltips: 1 hcp -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst vid tvåmålsseger eller mer, och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip