Efter två matcher i American Airlines Center väntar nu match i T-Mobile Arena där Vegas agerar hemmalag mot Dallas, och för gästernas del har man hamnat i en tuff sits. 


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia →

Vegas klev in i slutspelet genom att ha slutat åtta i conferencen, något som också innebar att man fick ett topplag direkt i åttondelen.
Man har dock vunnit båda bortamatcherna med 3-4 och 1-3, och skaffat sig ett bra grepp om matchserien.

I matcherna har Marchessault och Eichel varit inne i en hel del offensivt, och senast stod båda för två poäng.
Nu är det två raka hemmamatcher som väntar och på hemmais har man varit klart starkare än borta, så det är en klar fördel, och då truppen håller en högre nivå än man såg i grundserien så kan man återigen visa sig starkast här.
Hague är dtd.

Dallas ligger illa till

Dallas gjorde en strålande grundserie där man slutade etta i conferencen och tvåa totalt, en poäng bakom NY Rangers, så man gick in i slutspelet med höga förhoppningar.
Nu är dock inget kört ännu, men efter att ha förlorat de två inledande matcherna på hemmaplan krävs det dock att man tar och vinner matcher på bortais, en uppgift som inte är den lättaste när man gästar Vegas.

Truppen håller en hög med spelare som Robertson, Heiskanen och Hintz för att nämna några, så man har kvalitet nog att kunna vända matchserien.
Både Faksa och Marchment klev dock av senast och båda är dtd. Samtidigt tränade inte Seguin med laget under fredagen, men han lär väl komma till spel.
Det finns dock flera frågetecken inför matchen samtidigt som man förlorat samtliga fem möten med Vegas under säsongen, och nu när det är bortamatch som väntar är känslan att det kan bli riktigt tufft.

Oettinger (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip