Vegas Golden Knights - St Louis Blues

Goalies: Subban (probable) vs Allen (probable)

Sagan Golden Knighs verkar vara betydligt längre än vad jag och många andra förutspått. Vegas är efter de 6 första matcherna 5-1-0 och det tror jag verkligen inte många trodde de skulle vara. Man har visat prov på att man kan vinna från underläge och med ledare som James Neal offensivt har man individuellt skickliga spelare som kan vinna matcher åt laget på egen hand. Man vann senast mot Buffalo Sabres i en galen match med 5-4 efter OT där man hade en 4-1 ledning i trejde perioden. Laget slappnade av aningen och då straffades man som väntat och Sabres kunde göra 2 mål sista 2 minuterna av matchen och kvittera och ta matchen till OT. Väl där visade Vegas prov på bra vinnarmentalitet då man utnyttjade det läge man skapade och Perron avgjorde för hemmalaget. Dock måste jag säga att man inte ställts på något riktigt prov än och i natt är första matchen man ställs mot ett riktigt topplag.

St Louis Blues har inett den här säsongen fantastisk bra och man är 6-2-0 hittills i år. Laget har 2 raka vinster efter att man senast slog Colorado Avalanche på bortais med 4-3. En match som man hade kontroll på efter att ha gjort en riktigt stark andraperiod där man vann med 3-0. Blues på bortais brukar innebära stark D och låta motståndarna styra tempot och det är därför naturligt att man inte har allt för många skott på mål. Laget lär fortsätta med det i natt och det blir intressant och se om Vegas kan bryta igenom ett lag med så fysiskt spel som Blues.

Som jag skrev är det i natt första gången Vegas ställs mot ett topplag i natt och även om man spelat bra och vunnit nästintill alla matchen hittills så kommer det krävas en annan nivå av spel för att vinna i natt. Blues har enorm rutin och fysiskt sätt är man överlägsna mot Vegas. Jag tror därför det kommer bli en riktigt tung match där Vegas kommer få det svårt att stå upp i närkampspelet och Blues bör ta en seger här. Jag tycker oddset 1.74 är helt okej och jag spelar därför

Match: Vegas Golden Knights - St Louis Blues
Spel: 2 money line
Odds: 1.74
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip