Hockey från Österrikiska EBEL, där Vienna Capitals och Medvescak Zagreb ska göra upp i en match där jag tror vinnaren är ganska klar.

Vienna Capitals har fyra raka segrar mot rätt bra motstånd dessutom. Man är dock nästa alltid favoriter, vilket också tabellen visar att man ska vara. Man har vunnit 19 av 24 matcher denna säsong där man på hemmaplan har tio segrar på tolv matcher, vilket också gör att man är ligans bästa hemmalag. Faktum är att man är både ligans bästa hemmalag och bortalag.
I laget hittar vi Riley Holzapfel, en spelare som känns igen från HV71 där han spelade två säsonger. I övrigt är det hög klass på laget igenom, och man bör gå hela vägen i år.

Medvescak Zagreb ligger i mitten av tabellen där man blandar ett kanonfint hemmaspel, nio segrar på tolv matcher, med ett otroligt dåligt bortaspel där man har tre segrar på tolv matcher, och med det är man seriens sämsta bortalag. Man har vunnit en av de åtta senaste bortamatcherna och det var mot Fehervar som ligger näst sist i tabellen. Formen är inte på topp heller och man står på tre raka förluster, och det mot lag som är någon klass sämre än Vienna Capitals.
Man har en spets i Morley, Olden och Netik som höjer sig en del i laget, och dessa spelare skulle gå in i vilket lag som helst.

Ligans bästa lag på hemmaplan mot ligans sämsta bortalag ska väl bara kunna sluta på ett sätt, och jag sätter min tillit hos hemmalaget.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål, och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip