Idag bjuds det på slutspelshockey från CHL där utbudet är stort. Men det spelas också hockeyallsvensk hockey, och mina blickar riktas på Vita Hästen som gästas av Västervik.

Vita Hästen har hemmaplan här och det är en klar fördel. Man har tagit 13 av sina 20 poäng på hemmaplan, och faktum är att man inte vunnit på ordinarie tid borta hittills. Senast förlorade man borta mot Oskarshamn i en match som gick till förlängning, efter att det blivit 3-3 efter ordinarie tid.
Just mål brukar det bli när Vita Hästen spelar hockey, och på hemmaplan har sju av åtta matcher gått över 4,5 mål. Man både gör mål framåt och släpper in en hel del bakåt och i laget har man en del riktigt fin spets, där Palmberg är en riktig bra sniper.
Man förväntas sakna Victor Lindman som tillhör en av lagets bästa backar, vilket bör bädda för chans på ännu fler mål i matchen.

Västervik åker på bortaresa och det är inget man trivs med. Man har vunnit en av åtta matcher på bortaplan i år, och den kom mot Karlskoga. I övrigt har man bara åkt på förluster och man ser inte särskilt bra ut på hemmaplan heller. Man har inte riktigt samma spets som hemmalaget, men poängskörden sprids ut över fler spelare och det är kollektivet som ska göra det i år. Man har gått över linan i åtta av 15 matcher denna säsong och jag tror man kan utnyttja hemmalagets lite sämre defensiv och trycka in några puckar.

Jag tror vi kommer få se en del mål i denna match, och då oddsen gått från 1,66 till 1,84 hos Betsson så tycker jag värdet finns där!

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip