I kylan i öst spelas det återigen hockey, och idag finns det flera intressanta möten där jag i denna rek lägger fokus på Voronezh som ska försöka ta sig an Krasnoyarsk.

Voronezh ligger näst sist i tabellen, man har vunnit sex av 23 matcher, där bara två av dessa kommit på ordinarie tid. Nu spelar man på hemmaplan, och där har man faktiskt inte vunnit en enda match på ordinarie tid efter nio försök, och man har plockat sex poäng.
Man har inte förlorat med några jättestora siffror, men motståndet har inte varit sylvasst heller för den delen, och jag räknar med att man får det svårt i eftermiddag. Senast förlorade man med 2-4 mot Metallurg Novokuznetsk efter att ha tappat 2-1 inför sista perioden till 2-4. Det har varit så för laget i ganska många matcher, att man är med i två perioder där man sedan kollapsar och åker på en förlust istället, men det är sånt som speglar ett bottenlag.

Krasnoyarsk ligger elva i tabellen med 15 segrar på 24 matcher, där det är väldigt jämnt mellan flera lag. Formen går absolut inte klaga på och sett till de fem senaste matcherna är man formstarkast i hela ligan, där man vunnit samtliga fem, varav en på straffar.
Lagen man mött de två senaste matcherna är av ren toppklass där slagit Dinamo St Petersburg och Ska Neva St Petersburg, två lag som är i en egen klass i denna serie, dessutom på bortaplan!
I laget återfinns gamla NHL spelaren Alexander Syomin, som på 701 NHL-matcher stått för fina 551 poäng, det säger en hel del om vilket spets laget har fått in. Hittills har han gjort 15 poäng på 16 matcher för klubben och räkna med att det kommer fortsätta att rulla på.

Hemmalaget bör få det otroligt tufft mot ett formtoppat bortalag, och jag litar på att man åker hem med en ny seger i bagaget.

Speltips: 2 asian hcp -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst vid tvåmålsseger eller mer och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip