Washington Capitals - Boston Bruins

Goalies: Holtby (confirmed) vs Rask (probable)

Washington Capitals har haft småproblem på slutet där främst powerplay inte klickat. Detta Caps som vanligtvis har ett stort vapen i den spelformen. Detta har varit en av anledningarna att Caps inte haft något flyt i spelet och det har i sin tur ledat till att man hamnade i en mindre formsvacka. 3 raka förluster mot Leafs, Islanders och Bolts där det är 3 lag man i vanligtvis ska ha bra chans mot. Man mötte senast Sabres för andra gången på 2 veckor och självförtroendet var inte på topp. Återigen Caps i press då man låg under med båda 1-0 och 2-1 innan man kunde kvittera till 2-2 i mitten av tredje perioden via Marcus Johansson. Matchen till OT där återigen Johansson avgjorde efter 2:38.

Boston Bruins vann mot Florida Panthers med 4-3 efter (OT) i en match man borde stängt ingen. Laget ledde både med 1-0, 2-1 och 3-2 innan Panthers för tredje gången under matchen kunde komma tillbaka. Bruins drog längsta strået i förlängningen och David Pastranak kunde göra 4-3 efter 1:23. Bruins har därmed 3 raka segrar.

Visst har vi två lag vars form varit olika där Bruins spelar med självförtroende medan Caps haft problem. Jag kommer dock spela på Caps här pga av 3 anledningar.

1. TJ Oshie ska vara tillbaka i lineup i natt.

2. Braden Holtby har historiskt väldigt bra siffror mot Bruins

3. Caps sitter fortfarande på ett bra home record med 9-4-1 i år.

Jag är även sugen på Caps Ö2.5 mål till en högre odds, men jag tänkte målsnålt i denna matchup och är rädd för att det kan bli 2-1 här. Skulle Caps ha en 2-1 ledning i slutet av matchen tror jag man vill spela safe och ta hem poängen mot ett lag som är i bra form.

Jag spelar därför

Washington Capitals ML @ 1.735 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip