Washington Capitals - Carolina Hurricanes

Goalies: Holtby (confirmed) vs Ward (probable)

Ja, vad ska man säga om detta Washington Capitals. Laget är fullständigt överlägsna och radar upp vinster. Laget har vunnit 9/10 senaste matcherna man spelat. Förlusten kom mot Pittsburgh Penguins i en galen match som lika gärna kunde slutat i Caps favör. Den matchen slutade 8-7 efter OT. Senast slog man Dallas Stars på bortais med 4-3 efter OT. En match som inleddes bra men som Stars skaffade sig en 3-1 ledning i inför tredje perioden. Dock som många gånger förut när lag har bra självförtroende studsade Caps tillbaka med 2 raka mål och sedan kunde J.Beagle avgöra i OT.

Carolina Hurricanes krigar på och man är helt klart med i slutspelsstriden om sista Wild Card platsen. Laget har dock på slutet haft en liten sämre period efter att ha spelat väldigt fin hockey under början av januari. Nu har laget 3 raka förluster. Man föll senast mot Columbus Blue Jackets i en jämn match. 2-2 stod sig inför tredje perioden men där var det Hartnell och Jackets som hittade det matchvinnande 3-2 målet efter ca halva perioden.

Det är som alla förstår väldigt svårt att gå emot detta Washington Capitals när man är såpass bra som man spelar just nu. Dock vet ju såklart Canes om detta och man vet hur målfarliga de är. Speciellt på hemmais. Canes är dock ett väldigt bra defensivt lag och sitter på ligans bästa BP. Jag kan bara tänka mig att man vill dra ner på tempot i matchen för att ha chans här. Därför känns under 5.5 mål som ett givet spel och bör ha bra chans att sitta så länge Canes kan hålla sin positioner.

Jag tror de fixar det och ger Caps en match att kriga för. Jag kommer alltså spela

Washington Capitals - Carolina Hurricanes U5.5 mål @ 1.769 med 3/7 units hos Pinnacle Sports