Washington Capitals - Chicago Blackhawks

Goalies: Holtby (confirmed) vs Crawford (probable)

Washington fortsätter att ånga på och man vann mot Pittsburgh Penguins senast med 5-2 i en match där Alex Ovechkin gjorde milstolpen 1000 poäng. Fantastisk kul för Ovie, och lite extra roligt var det eftersom man mötte Penguins med Sid i laget. Caps har med 5-2 segern 7 raka vinster nu och börjar se lika starka ut som man gjorde delar av förra säsongen.

Chicago Blackhawks är även de lika stabila som man varit de senaste 3-4 åren. Laget är också inne i en vinstsvit där man vunnit 4 raka matcher. Man slog Detroit Red Wings med 4-3 efter övertid i en match man borde dödat tidigare. Hawks tog snabbt en 2-0 ledning i matchen i första perioden men Wings bet sig kvar i matchen efter en stark andraperiod. Duncan Keith avgjorde matchen i förlängningen i PP ganska exakt 30 sekunder in.

Inför nattens möte har bolagen satt upp Caps som stora favoriter. Självklart ska ett lag med 7 raka segrar och i Caps kaliber vara favoriter på hemmais, men det är inget dåligt lag som gästar utan ett minst lika starkt Hawks. Visserligen talar hemmais och Caps stats för hemmaseger då Caps vunnit 7/10 senaste mötena med Hawks.

Jag tycker dock oddsen ska vara jämnare än såhär och när vi erbjuds hela 2.37 på Chicago måste jag testa.

Nattens spel blir alltså


Chicago Blackhawks ML @ 2.37 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip