Washington Capitals - New York Rangers

Goalies: Holtby (probable) vs Lundqvist (confirmed)

Washington Capitals spelade igår mot Toronto Maple Leafs, en match där Leafs jagar en slutspelsplats, men var B2B efter att man totalt kört över Buffalo Sabres dagen innan. Ett utvilat Caps kunde utnyttja lite trötta ben i Leafs, och vann matchen relativt komfortabelt med 4-1. Caps fick dock en oväntat avbräck då lagets bästa back i John Carlsson blev en ”late scratch” och missar troligtvis även nattens match. Skadan är inte allvarligt och han förväntas vara tillbaka inom kort.

New York Rangers har sedan Henrik Lundqvist återkomst från skada inte alls spelat bra. Faktum är att Lundqvist endast vunnit 1 match av de 4 han startat och han har släppt in 3 mål eller mer i samtliga starter. Detta är inget okej resultat för The King, och han måste börja spela bättre nu när slutspelet närmar sig. Rangers lyckades vinna senast mot Philadelphia Flyers med 4-3 senast och släckte därmed deras drömmar om slutspel. I natt tror jag faktiskt det är dags för Lundqvist att visa sitt gamla jag.

Washington Capitals är B2B i natt och av just den anledningen förstår jag inte varför man är så storta favoriter mot ett topplag som NY Rangers ändå är. Visst man spelar hemma, men med slutspelet endast en och en halv vecka bort kommer man inte vilja riskera sina bästa spelare i ett B2B möte och lite trötta ben. Rangers är utvilade och det är som sagt dags för Lundqvist att kliva fram.

Att Rangers vinner mot Caps ser jag inte som något speciellt sjukt och när vi erbjuds hela 2.62 på vinst inklusive övertid och straffar måste jag testa.

Nattens spel blir därför

New York Rangers ML @ 2.62 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip