Washington Capitals - Toronto Maple Leafs

Goalies: Holtby (probable) vs Andersen (probable)

Game 2 mellan favorittippade Washington Capitals och underdogen Toronto Maple Leafs i natt. Caps vann första matchen med 3-2 efter OT i en match där man verkligen krigade till sig segern.

I Game 1 mellan dessa lag var de flesta ganska säker på att Caps skulle komma ut som en självsäkert och stabilt lag som man visat sig vara hela säsongen. Men laget visade sig vara lika mänskliga som alla andra. Med den enorma press som laget haft på sig kom man ut som ett gäng nervösa barn mot ett ungt och hungrigt Toronto Maple Leaf som bara körde sin grej. Under hela första perioden var man totalt underlägsna detta spännande Leafs och man släppte tidigt in 1-0 och även 2-0. Caps skaffade sig lite turligt ett 5 mot 3 innan första perioden var över och efter trycket där kunde Williams göra otroligt viktiga 2-1 innan första perioden var slut.

Efter detta krigade sig Caps in i matchen under andra och tredje perioden. Det var Williams som med sin slutspelsrutin tog detta Capitals i matchen. Med sitt 2-2 mål i andra perioden tog han matchen till OT där Wilson avgjorde med ett skott som Andersen borde tagit från dålig vinkel. Han måste blivit otroligt överraskad att Wilson tog skotten från den position han var i. Annars går aldrig ett sådant skott in. Här visar Leafs att man saknar brist på rutin.

I natt är det alltså Game 2. Och jag tror på ny hemmaseger igen. Detta trots att Caps såg skakiga ut första matchen, men nu har man gjort första slutspelsmatchen och dessutom lyckats vända 0-2 till seger, TROTS att man spelat riktigt dåligt. Detta är för mig ett tecken till styrka och jag tror man kommer ut i nattens match med ett betydligt bättre självförtroende och då ska man körde över detta Leafs på hemmais.

Jag kommer därför spela


Washington Capitals FT @ 1.746 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip