Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

Goalies: Holtby (probable) vs Bobrovsky (probable)

Riktigt spännande match redan ikväll då Washington Capitals kommit tillbaka från ett tufft 0-2 underläge i matchserien till 2-2 efter att ha gjort två riktigt bra bortamatch i Columbus. Därmed är matchserien helt öppen igen och jag måste säga att fördelen enligt mig ligger på Caps.

Washington Capitals var inför denna serie stora favoriter att gå vidare, men efter att laget förlorat de två första matcherna på hemmais såg det verkligen inte bra ut när man skulle åka till Columbus för game 3 och 4. Caps hade fram till dess varit det bättre laget på isen, men en blandning av svagt målvaktsspel och slutspelsnerver gjorde att man tappade 2 målsledningar och frågan var hur mentaliteten var inför game 3 och 4. I game 3 så spelade Caps återigen bra och hade en ledning innan Jackets återigen hittade en kvittering i tredje perioden, men denna gång hade Caps flytet på sin sida och kunde vinna i andra övertidsperioden. Game 4 hade man som sagt momentum i laget och gjorde kanske den bästa matchen på flera månader när man vann klart med 4-1.

Ikväll återvänder man hem till Verizon Center och jag tror Capitals tar ledningen i serien ikväll. Detta för att jag ständigt tjatat på att man är det bättre laget, och nu gjort två riktigt bra matcher i rad och jag tror därför slutspelsnerverna släppt lite. På hemmais har Caps varit riktigt stabila hela säsongen och ska man verkligen förlora 3 raka hemmamatcher? Nej jag tror inte det!

Alex Ovechkin känns väldigt målmedveten och sa inför Game 3 att man skulle återvända till Washington med ett likläge, något man lyckats med. Han bär laget i denna serie med sitt målskytte och känns glödhet. Som sagt bygger jag kvällens spel på samma sätt som mina tidigare rekar på Caps, dvs att man är ett bredare lag och är bättre i spel 5 mot 5. Så länge man håller sig borta från utvisningsbåset finns det ingen anledning att tro att man inte kommer klara av att vinna på hemmais.

Jag kommer därför spela

Match: Washington Capitals - Columbus Blue Jackets
Spel: 1
Odds: 2.03
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip