Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks

Goalies: Hellebuyck (probable) vs Crawford (probable)

Winnipeg Jets har det tufft nu och laget har förlorat 2 raka matcher. Laget man föll mot senast var Minnesota Wild där man på hemmais aldrig kom in i matchen. Wild kontrollerade matchen där man hade ledningen hela tiden. Jets är nu 5-5-0 senaste 10 matcherna.

Chicago Blackhawks vann den oerhört viktiga matchen mot Minnesota Wild i toppmötet i Central Division och tog viktiga poäng i kampen om förstaplatsen i Central. Hawks har nu skaffat sig 3 raka vinster och fortsätter att spela bra på bortais. En sak man måste fortsätta med då det varit svagt innan jul.

I natt gästar Hawks detta Jets som har varit lite av ett spöklag för Hawks del. Man har redan mötts 4 gånger denna säsong, så nattens möte är det sista för året. Som sagt har Jets varit mardrömmen för Hawks där man förlorat samtliga 4 möten i år. Men i natt tycker jag man borde ha bra chans till vinst, med tanke på att Hawks form sett uppåtgående ut medan Jets gått åt motsatt håll. Dock tror jag Hawks kommer respektera Jets snabba kontringar och jag tror man vill avvakta lite i spelet till en början och låta Jets styra matchen. Hawks D har inte varit speciellt stabil, men i natt är ett perfekt tillfälle att ligga lågt och sätta positionsspelet. Något jag tror coach Q kommer fokusera på.

Jag kommer därför spela på att det blir en målsnål match, men säkrar med en 6.0 lina.

Nattens spel blir alltså


Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks U6.0 mål @ 1.769 (Pengarna tillbaka vid exakt 6 mål) med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip