Winnipeg Jets - Montreal Canadiens

Goalies: Hellebuyck (confirmed) vs Montoya (confirmed)

Winnipeg Jets vann mot Calgary Flames på hemmais med 2-0 senast man spelade. En match jag får säga var bra gjort att vinna eftersom Flames varit i bra form på slutet och är svårslagna för många lag. Dessutom har man skada på sin stjärna Patrik Laine. Tyler Myers och Marko Dano saknas sedan tidigare. Jets på hemmais är 11-8-1 och får ses som ett godkänt resultat.

Montreal Canadiens toppar som många vet Atlanic Division och man har varit riktigt stabila hela året. Dock har man inte varit lika svårslagna på bortais där man endast är 10-6-4. Habs åkte dessutom på en klar förlust mot Washington Capitals på hemmais senast där man föll med 4-1. En match som var jämn väldigt länge innan Caps i tredje perioden rykte ifrån ganska direkt efter att Habs hittat kvitteringen till 1-1.

I natt gästar alltså Montreal Winnipeg. En match som jag tycker Habs ska ha bra chans att vinna. Som jag förstår det ska Price starta och ett Jets utan Patrik Laine borde ha tufft mot ett disciplinerat och organiserat lag som Habs är. På bortais bör man spela smart och Habs kommer nog låta Jets styra tempot i matchen och jobba på turnovers, något som Jets bjuder på väldigt ofta.

Habs har dominerat Jets h2h där de vunnit 7/10 senaste mötena lagen mellan. Habs har dessutom snittar 3.10 mål/match och släppt in 1.80 mål/match på dessa möten.

Update: Montoya är bekräftad av Habs, vilket var en miss. Habs Ö2.5 mål kanske är ett bättre alternativ enligt mig i dagsläget.

Nej Habs ska vara numret större här och jag spelar därför

Montreal Canadiens ML @ 2.01 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip