NHL är äntligen tillbaka!!

Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs

Goalies: Hellebuyck (probable) vs Andersen (probable)

Vi hoppar på speltipsen direkt och första spelet hittar vi mellan två väldigt spännande lag den här säsongen. Winnipeg Jets som gästas av unga och lovande Toronto Maple Leafs!

Winnipeg Jets är ett lag som är väldigt bra. Oturen för de är att de spelar i tuffa central division och de senaste åren fått se sig konkurrens av lag som Chicago Blackhawks, St Louis Blues, Minnesota Wild och senast Nashville Predators. Rent lagmässigt tycker jag man har många riktigt bra spelare i laget och nu har man dessutom ett gäng unga superstjärnor som jag har höga förväntningar på såsom Marco Dano, Nicolai Ehlers och inte minst Patrick Laine. Under försäsongen tycker jag vi fick se prov på vad detta lag har att erbjuda framåt där man visade att man har en skicklig offensiv. Dock har man som vanligt inte det bästa målvaktsspelet och försvaret svingar väldigt mycket. Laget släppte in minst 3 mål i 5/7 försäsongsmatcher och även fast det är försäsong är det en hint om vart laget står defensivt.

Toronto Maple Leafs är ett av lagen jag har höga förväntningar på den här säsongen. Jag tror faktiskt man kommer kunna leverera på väldigt hög nivå. Laget krigade sig till slutspel med sin unga trupp förra säsongen och ställdes mot favoriterna Washington Capitals. Många trodde det skulle bli en enkel serie för Caps, men Leafs visade verkligen att man är ett lag som har kapacitet att vinna mot de bästa. Enligt mig var Leafs det bättre laget över hela serien men Caps lyckades vinna med hjärtat i halsgropen. Nu har Mike Babcocks unga mannar fått en försäsong att förbättra sig och jag tror och hoppas lagets unga stjärnor tagit ett kliv till i utvecklingen. M.Marner, W.Nylander och A.Matthews tror jag alla kommer leverera riktigt fint offensivt i år. Under försäsongen har Leafs sätt riktigt bra ut med ett record på 5-2-1. Offensivt har man öst in mål framåt och jag tycker man bör kunna ta med det fina självförtroendet i säsongens första match.

I mina ögon har jag två lag med riktigt hög potenial framåt i en matchup som brukar gilla många mål (10/10 senaste mötena har gått över linan 5.5 mål). Det är säsongsöppning och två taggade lag finns på isen. Jag tror på ett nytt målkalas och spelar därför:

Match: Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 1.80
Insats: 2/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01:00

För fler spel:

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip