Dags för kvartsfinalerna i CHL att kliva in i andra matchen, där också allt ska avgöras. Jag kikar närmare på Zürich som gästas av Liberec, där hemmalaget sitter i förarsätet.

Zürich kliver in i matchen med en 0-1 seger borta i förra matchen, vilket man ska försöka förvalta och ta sig vidare till semifinal. Formen är inte kanske helt sprudlande för dagen då man vunnit två av de fem senaste, dock trivs man väldigt bra på hemmaplan vilket en andraplats i hemmatabellen visar i den inhemska ligan. Hemma står man på tio segrar på 15 matcher, med en fin målskillnad på 51-33 där just bortaspelet dragit ner poängskörden.
I laget hittar vi flera intressanta spelare men en jag tycker sticker ut är Fredrik Pettersson som alltid levererar för laget.

Liberec går otroligt tungt i serien och man gör en riktig floppsäsong. Man ligger på elfteplats i ligan vilket får ses som ett gigantiskt misslyckande, då man var ett förmodat topplag inför säsongen. På resande fot har man vunnit tre av 16 matcher i ligan, varav bara en kommit på ordinarie tid. Det är helt klart att något inte stämmer i laget, för såhär dåligt material har man inte.
Bakos leder den interna poängligan och är en spelare att hålla koll på, då han också leder den totala poängligan i CHL-slutspelet.

Hemmalaget har 1-0 att gå på inför denna matchen, men man lär inte lämna något åt slumpen utan jag tror man försöker avgöra matchen i ett tidigt skede och litar på seger.

Speltips: 1 vilket betyder hemmaseger efter ordinarie tid, och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip