Speltips OS

SPORT

Skidor

LIGA

OS

PUBLICERAD

07/02/2022 00:31

post-img

OS

SPELSTOPP

07/02/2022 03:00

flera
29
LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Speltips OS

Mitchx

Mitchx

Mikael

PUBLICERAD

07/02/2022 00:31

PUBLICERAD

07/02/2022 00:31

SPELSTOPP

07/02/2022 03:00

SPORT

Skidor

LIGA

OS

1
post-img

OS

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 29
Tips flera
LeoVegas
Gå till LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Jag ser 8 möjliga guldmedaljörer i denna tävlingen. Så jämn är damernas storslalom. När det gäller medaljer så finns det även någon till som skulle kunna dyka upp på en plats. Jag går sällan på favoritoddset i storslalom då det helt enkelt är svårt att vinna 2 tävling i rad och favoriten brukar ha vunnit tävlingen före.

Sara Hector har visat upp en jämnhet och en topp i sin åkning som hon aldrig gjort tidigare i karriären. Då har hon kunnat blixtra till och visa att det finns i henne att vara med i toppen, men allt som oftast bara i ett åk och en bra prestation har sällan eller aldrig följts upp av en till, så jag måste säga att jag är sjuk imponerad över hennes senaste storslalomlopp. Hon kan ha tajmat formen perfekt, men lika väl ha peakat lite för tidigt, medan andra har tajmat den än bättre. Även om hon har det så är det stor skillnad mellan världscupen och ett OS. Mer nerver nu och jag känner mig inte säker på att hon pallar trycket, så att spela henne till favoritoddsen blir ändå kallt för mig. Nu har hon kunnat slå underifrån och är plötsligt är hon knapp favorit. Lite annat läge. Vinner hon så är jag sjukt imponerad, men det är frågan vem som kan hålla nerverna i styr nu. Att leda inför sista åket och gå ut sist har knäckt många. Det finns helt klart de som har mer vana att prestera bra på mästerskap och de som kan komma underifrån utan press.

Shifferin började vinna första tävlingen och var tillsammans med Lara Gut helt överlägsna då. Shifferin vann sedan även nästa tävling och var 2a i säsongens tredje tävling (bakom Sara Hector). I dagarna efter hade Shiferin testats positivt för Corona.

Shifferin är regerande olympisk mästare i storslalom och då var Hector 10a.
I Åre Vm som var ett Faisko vad gäller förhållande, så var Shifferin 3:a och hector 7:a
I vm 2021 Var Shifferin 2:a och Hector åkte ur i första åket.

När det gäller mästerskap har Shifferin visat att hon är bra på att tajma formen. Hector har gjort det ruskigt bra i världcupen, men jag tycker ändå det är lite upp till bevis i mästerskap och nu med att ha lite press att prestera efter hennes senaste framgångar.
Det ska också sägas att Shifferin hade covid och missade en tävling och det har helt klart påverkat hennes resultat i de två senaste storslalomtävlingarna då hon var 2 sekunder efter i den första av dem och sedan 80 hundradelar efter i nästa. Det kommer dock vara en och halv månad sedan hon testades positivt och tävlingarna före Os har mer blivit som ett genrep. Jag kan absolut ha fel, men jag tror att rutin och Shifferins vinnarskalle avgör i head to headen mot Sara Hector. Jag ser det hur som helst som ett mycket bättre spel till 2.10 än 4 gånger på att Shifferin ska vinna när det är en så lite som skiljer mellan de olika. Shifferin kan helt klart vinna, men när jag ska värdera 4 gånger mot övriga vinnarodds, så går det helt klart att hitta skäl till varför det finns mer värde i andra vinnarodds eller platsodds. Det kan ha påverkat negativt med tajmingen på coronan hos Shifferin och även om hon presterade bättre i det senaste loppet än i det före så är det inte säkert hon hunnit hitta toppformen.

Så spel 1:
MEN få 2.10 (Atg) på att Shifferin är före Sara Hector känns för bra för att motstå och det får bära eller brista. Insatts hög

3:e handsfavopriten Tessa Worley har 2 guld i disciplinen 2013 och 2017, men fick inte till det 2019 eller 20121 och har aldrig fått till det i OS. Hon är i slutet av sin karriär (32 år) och är väl den jag unnar ett Os guld mest. Hon började svagt i premiären och har sedan varit 5,4, 1a (tävlingen där Shifferin saknades) och 3:a. Hon skulle kunna vinna. Rutinerad, vanligen inte den som kör ur och det känns som hon har en stabil form inför detta. Jag tvivlar dock på att hon har den högsta högstanivån och oddset 6.50 lockar inte mig helt enkelt. Då ger jag mer tumme upp för platsspel på 2.58 hos svenskaspel. Just med tanke på att det finns litet frågetecken på hur Sara Hector hanterar pressen och huuur bra Shiffern kommer att vara. En fördel att hon så ytterst sällan kör ur också. Det finns flera av de betrodda som just kört ur en del.

Spel 2: Tessa worley topp 3 till 2.58 hos Svenska Spel Insatts medel.

4:e handsfavoriten Petra Vhlova Bara 13:e på senaste OS och bara 12 i vm senast. Jag har avrit besviken på henne i tävlingarna i världscupen och tycker det känns som att hon lagt mest fokus på slalomen och att det är där hon har en bättre chans nu istället. Hon var 2a i sistam tävlingen och visade bättring då, så visst kan hon helt enkelt ha tajmat formen väldigt bra, men jag har ingen känsla för henne och känner mer att det är slalomen som hon är intressant i nu.

Italienskorna Basinno och Bridgone började säsongen dåligt och Brignone avslutade även förra säsongen uselt.

Brignones ojämnhet gör henne svår som spelobjekt. Hon åker ur för ofta och är svår att hålla i handen då. Denna säsong började även Bassimo med att åka ur 2 tävlingar. I den 3:e tävlingen visade dock Basinno att formen ändå var på väg och slog till med en tredjeplats. Då åkte Brignone ut igen. I nästa tävling var Brignone 4 och Bassimo 6:a. I starten efter startade inte Brignone som fått corona. Då var Bassimo 3a igen. 1.32 efter Sara Hector. I sista tävlingen var hon 4:a. Bassimo har börjat hitta jämnheten under säsongens gång, men jag ser ingen topprestation alls och hon har inte lyckats i mästerskap tidigare så jag får säga pass på Bassimo även fast jag tycker hon har en hög högsta nivå, men att spekulera i att hon ska visa den just nu blir just bara spekulation. Bassimo blev bara 12a och 13:e i dessa Vm och kom 5a I senaste OS. Inga resultat som får det att rycka till i speltarmen även om hon verkar stegrat formmässigt. Hon kändes också stabilare på benen före denna säsong.

Sedan har vi då Brignone. Formmässigt verkar hon dock börjat hitta sig själv bättre under sässongen gång, men 4:e plats som bäst och det var i hemmabacken i Italalien. Hon har ett brons i Os 2018, men åkte ur i hemmavm förra året. Hon kan absolut vinna och 12 gånger är inte så dåligt på någon med så hög högsta nivå, men hon måste ha tajmat formen helt perfekt (vilket hon kankse har), men sedan är det ju för mycket uråkningar ändå. Svårt, men jag passar på henne.


2 åkare kvar av dem som jag tror KAN vinna.
Lara Gut och Alice Robinson.

Lara Gut står även hon i omkring12 gånger som italienskorna göär. Hon är en åkare som tagit en del medaljer på mästerskap i olika grenar ändå sedan 2009. Så rutin har hon och hon har leveerat. Hon vann vm i både storslalom och super g 2021 också. Hon har dock bara ett brons i störtlopp vad gäller OS. Hon har dock blivit mycket bättre de senaste åren på just storslalom från att varit en av utförsåkarna. Jag tycker att baserat på hennes framgångar i senast Vm och hennes historia kring världsmästerskap att hon ur den synvinkeln blir mer intressant än italenskorna när vi talar om ungefär samma odds. Hennes säsong i världcupen har inte varit idealisk. Hon började med att bara vara 14 hundradelart efter Shifferin och låångt före de övriga. Sedan missade hon de 3 kommande tävlingarna på grund av corona och hade crash i en super g tävling. Så även hon behövde lopp i kroppen efteråt. Hon var ändå 5a i den näst sista Storslalomtävlingen och ställde inte upp i den sista så 2a och 5a i sina enda tävlingar och hon valde alltså att sikta mot OS istället. Jag tror hon är bra på att ställa i ordning baserat på hennes framgångar i mästerskap och hennes förstan tävling i världscupen denna säsong. Så 12 gånger och 4 gånger på plats på henne känns bra och lockande. Hon var ändå bara 14 hundradelar efter Shiffering då, när Shifferin var som bäst.

Spelförslag:t Lara Gut topp 6 till 2.25 hos Atg tycker jag är mycket högt baserat på det jag skriver. Insats hög

Då var det en kvar. En åkare som står i 29 ggr och 8.50 i platsodds.
Den 20 åriga Alice Robinsson som jag tror så otroligt mycket på för framtiden.
Hon har allt för att på sikt bli e dominant inom grenen. Redan som 2018 kom hon 2a i en tävling i världcupen och hon Hon vann vann en tävling och kom trea i en 2019. Sedan har det inte gått framåt som man trodde. Me jag tror det bara är en fråga om när hon slår till igen. Inför denna säsongen så har målet varit OS hela iden och man hade tuffat till träningen och bytt skidor. Målet var alltså inte att vara som bäst för än till OS och jag bara tror att hon är samma typ av vinnarskalle och tallang som Shifferin är. Hon visade bra tendenser i premiären och var på väg mot ett bättre resultat.
Hon missade sedan 2 tävlingar på grund av covid och när hon kom tillbaka åkte hon in som 6a för att åka ur i andra åket. Sedan åkte hon är nästa tävling och kom 13e i den sista. Säsongen blev lite störd som för många av corona, men jag hon har har en hög högsta nivå och ändringarna till denna säsong vid siktet mot OS kan slå helt rätt och fördelen för den som spelar är att det finns inga resultat som kan trycka ned oddset nu. Det är höga odds och det blir att spela mer på tro än vad som visats, men hon var t.e.x. 4:a i vm förra året trots att hon hade haft en sämre säsong. Så att ställa i ordning och att prestera på mästerskap visade hon sig fullt kapabel till. Jag delar med mig av detta baserat på mina höga tankar om den här tjejen och att jag gillar det jag sett och hört. Det ska sägas att hon är inte helt säker på benen, men hon stod upp på Vm senast i varje fall och nu snackar vi ju ett högre odds.

Spelen: Alice Robinsson odds från Atg
topp 6 3.75 Insats hög
Topp 3 8.40 insats medel
vinna 29 ggr. Insats låg



Skrällar topp 6
Jag såg något hos Nina Obrian i sässongsdebuten när hon blev 15. Hon har sedan inte lyckats med mer än en ny 15:e plats, men jag tror att hon har potentialen till att vara topp 6 i någon tävling. Jag tror inte det händer i denna tävlingen egentligen, men oddset är 19 ggr på det så jag testar baserat på mitt intryck.

Spel Nina Obrian topp 6 odds:19.00 ATG Insats låg


Meta Hrovat har jag varit inne på att hon ska platsskrälla i världscupen någon gång precis som hon gjorde förra sässongen.
Hon var just 6a i premiären och åkte ur i de två kommande tävlingarna. Hon låg 8a efter första åket i tävlingen hon åkte ur i andra åket och med små avstånd upp. I tävlingen efter låg hon 6a efter första åket, men slutade 10a.
I nästa tävling 5 efter första ochg slutade 9a. I sista tävling var hon 13:e Hon har en 6e plats, har varit där och nosat kring 6:e platsen i övrigt och hade 2 pallplatser i förra årets säsong. Jag tycker 6 gånger för topp 6 känns spelvärt. Det är alltid någon eller några av de betrodda som missar tänker jag.

Meta Hrovat Topp 6 Odds:6.00 hos Atg insatts ganska låg.

This is the stats tab
This is the post tip

OS

SPELSTOPP

07/02/2022 03:00

flera
29
LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

OS

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 29
Tips flera
LeoVegas
Gå till LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Mitchx -  7 Feb - 03:24
10 min innan start. Jag tror bästa spelet är på Tessa Worley. Känslan säger det.

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

7 Maj

Örgryte - Helsingborg

Fotboll - Superettan

Mål i båda halvlekarna

1.83

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

7 Maj

PSG - Dortmund

Fotboll - Champions League

PSG -1

1.74

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

7 Maj

Bolton - Barnsley

Fotboll - League One-playoff

1

1.75

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:00

10 Maj

Inför ishockey-VM 2024

Ishockey - VM

Diverse

2.28

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

7 Maj

Topptipset Tips 7/5 Fotboll
324 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

7 Maj

Topptipset Tips 7/5

Fotboll

324 kr