Har inte tillgång till internet så det ploppar inte upp så mycket rekar dessa dagar. Men nu kommer det flera vill jag lova. Efter en liten formsvacka så har jag valt att avstå rätt mycket spel, men det har visat sig att det flesta spelen hade gått in vilket jag tycker visar tecken på att analyserna stämmer rätt bra. Vi testar köra igång igen. 2 raka rätt (vilket inte betyder ett skit i det långa loppet) kanske kan vara en liten nystart. Har ett spel i kvällens match mellan Indianerna och Piraterna.

Cameron Woodward (-1) v Linus Sundström @1,70 bet365

En H2H mellan två reserver. Woodward körde senast igår då Indianerna tog emot Västervik och han gjorde det riktigt bra.

- Woodward gjorde en utmärkt match från sin reservposition och tappade egentligen bara en poäng. Toppklass.

Han körde in 3, 3, 1*. 3 igår och tappade alltså endast en 1p till en motståndare. Han fick betyget 5/5 igår och han såg stabil ut enligt folk på plats. Idag byter Woodward väst från nummer 7 till 6. Linus Sundström har väst 6 och jag kan inte se honom ta mer än ca 4-5p kanske.

Tror Woodward absolut kan, eller ska, komma upp i runt 8p och uppåt. Linan ska vara inkört redan i det första reservheatet. Han ska även komma före i det andra reservheatet. Därför gillar jag denna lina då man möter varandra två gånger. Vi spelar 3 enheter på Woodward (-1) till 1,70. Hade med dagens form kanske sett ett odds på 1,40 eller höjt handikapplinan.

This is the stats tab
This is the post tip