Speltips Sävehof-Skövde

Sport: Handboll
Spelstopp: 2012-03-29 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 5,65
Speltips: 2
Spela på Speltips Sävehof-Skövde
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Lite tight om tid men måste ändå i sista stund tipsa om detta som jag ser det fina odds.

Trodde knappt mina ögon när jag såg att Skövde stod i hela 5,65 borta mot Sävehof. Visst Sävehof är ett mkt bra lag och Skövde brukar ha oerhört svårt borta mot Sävehof (har inte vunnit borta sedan pesten härjade i Europa, december 2007 för att vara exakt), men sååå stor skillnad är det verkligen inte.

Skövde har kapacitet i laget och slutade femma i grundserien. När lagen möttes senast (visserligen i Skövde) så kvaddade Skövde Sävehof fullständigt. Det blev 31-24 till slut, men det kunde och borde ha blivit betydligt mer. Skövde var helt överlägset.

Med den insatsen i färskt minne ser jag inte hur Sävehof ska vara så stora favoriter nu även om de spelar hemma den här gången. Nu är det dessutom slutspel där allt kan hända (vi såg ju hur nära Malmö var att slå Guif borta i går t ex) och pressen är givetvis på Sävehof. Skövde däremot kan spela avslappnat och jag tror det kan passa dem bra.

Hade jag satt oddsen på den här matchen hade det blivit något i stil med 3,50 på Skövde och då är givetvis 5,65 rena rama godiset.
Därmed inte sagt att IFK Skövde med självklarhet vinner, men chanserna till seger är i alla fall betydligt större än vad oddsen säger.

Lycka till om ni hakar på!
Spela på Sävehof-Skövde hos Nordicbet
zacko - 29 Mars 2012 - 16:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: