Speltips

Speltips Djokovic - Ferrer

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-03-30 01:00 Spela här

Speltips Djokovic - Ferrer
Land: USA Liga: 1000 Masters
Odds: 2,35 Speltips: Ferrer + 1,5 set
2012-03-30 01:00 Djokovic - Ferrer Ferrer + 1,5 set 2,35 RH34

Dags igen. Spelen har gått riktigt bra i veckan - det är faktiskt bara spelet jag rekat som inte gick in. Det när Falla - Murray blev två gem för få. Små marginaler. Största framgångarna har jag fått genom Monaco och just Ferrer. Båda spelarna gav närmare dubbla degen var för sig att plocka set i sina åttondelsfinaler vilket var riktigt fint då de ju faktiskt t.o.m vann sina matcher.

Jaja. Nu ska min favorit (vet ni som följer mig på twitter) Ferrer ut o veva igen och det i en masters-kvart mot världsettan Djokovic.

Ferrer såg ruggigt bra ut mot Del Potro senast och den här veckan har han verkligen borstat av sig skrällförlusten mot Istomin tidigt i Indian Wells. Ferrer kommer sin vana trogen slita som ett djur och spela med hög säkerhet - men också kliva fram och hitta sköna vinklar när tillfälle erbjuds.

Djokovic har vunnit sina matcher utan att imponera. Det har dock inte varit nödvändigt och var han står formmässigt är ganska svårt att avgöra.

jag ställer mig tveksam till hur Djokovic tålamod kommer att vara i en Masters-kvart mot Ferrer. Har han tålamodet? Detta är ingen jätteupphetsande match för världsettan som säkerligen kan bli frustrerad om han inte hittar linjerna när Ferrer får tillbaka så gott som allt.

Lite historik: En riktigt välspelad match i AO tidigare i år där Djokovic vann i tre raka set men där han var riktigt illa ute i tiebreaket i andra set. var en jämnare match än vad siffrorna speglade.

För att knyta ihop det hela: Dessa matcher är alldeles för jämna för att blunda för så fina odds man får på att spelare plockar set. En förmodat tuff match.

2,35 på Ferrer att plocka set alltså. Känns riktigt bra.

Lycka till!

RH34 - 29 Mars, 2012, 23:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mikael_e - 2012-03-30 00:25:52

Över 2,5 set till 3 ggr degen är väl till och med ännu bättre?