Speltips

Speltips Beauvais - Rouen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-03-30 20:00 Spela här

Speltips Beauvais - Rouen
Land: Frankrike Liga: National
Odds: 2,35 Speltips: 1
2012-03-30 20:00 Beauvais - Rouen 1 2,35 Raging_Bull

Var ett tag sen man skrev något här. Vi får se hur det blir framöver men idag tänkte jag i alla fall dela med mig av ett spel i Franska tredjedivisionen National.

I börjar av säsongen skrev jag om Rouen, att jag trodde att de lätt skulle avancera till Ligue 2 i år, och ja de var seriens bästa lag då. Halvvägs in på säsongen hände dock något, lagets två bästa anfallare Duigimont och Ndoh skadade sig samtidigt. Man drabbades senare av ett gäng ytterligare skador och till slut var det nästan parodiskt.

När det äntligen såg bättre ut på skadefronten fick man ändå inte spelet att stämma. Nu är man helt plötsligt ett lag i kris. Man har 3 vinster i sina 18 senaste matcher om jag inte missminner mig. För ett par veckor sedan hade man ändå fortfarande chansen att nå Ligue 2, idag pratas det mest om att man är glada över att man har så mycket poäng från början av säsongen så att man bör klara sig kvar i National.

Tränaren sparkades för ett par veckor sedan, dock har det inte givit någon effekt och i veckan skickade presidenten ner 8(!) spelare från a-truppen i reservlaget. Duigimont som jag nämde tidigare är trots skadorna lagets bästa målskytt i år, är återigen på skadelistan.

Borta har Rouen aldrig vunnit mot Beauvais (12 möten sedan 1995). Beauvais å andra sidan har visserligen inte vunnit på 12 matcher (kan få det här spelet att verka idiotiskt, men 9 av dem har slutat oavgjort) Och med tanke på förutsättningarna i Rouen kan man inte få ett bättre tillfälle att plocka en viktigt trepoängare i bottenstriden. Man har även fått möta tufft motstånd på hemmaplan och man har lyckats kryssa i stort sett alla dem. Man har även fått igång målskyttet på senaste och senast mot Frejus skapade man en mängd chanser och hade även 1-0. Dock orkade man inte riktigt sista halvan av matchen.

Draw no Bet finns till 1,65. Raka ettan till 2,35.

Raging_Bull - 30 Mars, 2012, 12:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RsomiUnk - 2012-03-30 17:19:46

12 matcher utan vinst är ändå 12 matcher

Jonas O. - 2012-03-30 13:20:39

hej saknat dina pålästa och informativa rekar. Hoppas du fortsätter reka.

RYGG.