Speltips: Wigan - Stoke

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-03-31 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 3.30
Tips: X
Grattis till alla som ryggade den löjligt säkra reken igår på Frankfurt till HCP. Det var ju som att stjäla lördagsgodispengarna från spelbolagen, dessa pengar ska vi väl omsätta nu under lördagen hörni?

Fem kryss har det blivit i detta möte på de sex senaste. De fyra senaste på Wigans hemmaarena har slutat med kryss allesammans. Wigan har inte vunnit hemma på 13 matcher, på dessa 13 har man kryssat 7 gånger varav 3 gånger på de 4 senaste.

Stoke gör det som alltid bra under Tony Pulis, man är inte det roligaste laget att bevittna alla gånger (inga gånger nämligen) men man är faan så pragmatiska resultatmässigt. Formen har dock sviktat lite på slutet och om man ska vara ärlig så är det framförallt hemma på Britannia som man är som absolut mest svårslagna (inget ovanligt med det förvisso, men det sägs faktiskt att Stoke är det lag i hela ligan som drar mest nytta av faktorn/atmosfären på sin hemmaplan). Wigan är som starkast på Anfield...

Wigan vann ju som sagt senast och är i stort poängbehov som alltid vid den här delen av säsongen. Frågan är dock bara om man -som alltid, på senare år- ska rida ut stormen även i år? Det har sett sämre och värre ut än någonsin sedan man kom upp för laget från rugbystaden på rugbyarenan, men nu när det verkligen har börjat dra ihop sig har man tre raka utan förlust.

Stoke har haft ett väldigt tufft motstånd på bortaplan i de senaste matcherna, något som verkligen ska tas i beaktning, men ni vet hur det är, lag som slåss för sin existens i slutet av säsongerna kan vara lika svåra som lag högt upp i tabellen och jag tror att man får det riktigt svårt att plocka samtliga tre pinnar imorgon.

Stoke har 6 förluster, 2 oavgjorda och en vinst (FA-cup mot Crawley) i sina senaste 9 bortamatcher. Detta är en fullkomligt katastrofal statistik men glöm som sagt inte att Stokes schema i dessa matcher har varit närmast mardrömslikt. Wigans motstånd har varit klart mer beskedligt på senaste men en viktig faktor tycker jag kan vara värd att lyfta fram: Efter morgondagens möte har Wigan att ”se fram emot” Chelsea, Manchester United och Arsenal i sina tre kommande matcher så därför är jag fullt övertygad om hur mycket spelarna och tränarna kommer inpränta att det är imorgon som får ses som den bästa, om inte enda chansen att skaffa sig ett läge inte alltför långt ned i graven innan det är dags för avgörande.

Wigan har aldrig förlorat mot Stoke hemma sedan nuvarande ”klara kontrakts-tränaren” Roberto Martinez styrt i Wigan, jag tror inte man gör det denna gång heller. Men vinner man? Visst talar precis allt, allt, ALLT för kryss i detta möte, hur osäkert det än kan verka att spika ett kryss. Väljer man inte att spela X i denna match så ska man aldrig spela X i något möte, någonsin (förutom kanske undantaget någon match i afrikanska mästerskapen när båda lagen går vidare på oavgjort)

3.30 på Unibet för denna.

Lycka till lads!
  Wigan - Stoke
Spela på Speltips Wigan - Stoke
RalleArvid - 30 Mars 2012 - 21:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-03-31 14:00

Jag förstår mycket väl att du ställer dig frågande till detta och tvekade länge av just denna anledning men om du läser reken så märker du kanske att det finns en tendens till "ursäktande" eller åtminstone argument kring just detta. Och seriöst, på förhand, finns det någon rimlig konkret invändning mot denna rek i statistik/sannolikhet? Det kan, som du säger, bli ett mål åt något av lagen, men också åt båda lagen, eller?

madwolf - 2012-03-31 10:24

Här på rekat tippar vi X. Men ska jag berätta en sak om X?
När man spelar X så är marginalerna så små att det inte finns värde i spelet, eftersom det likväl kan bli ett mål åt något av lagen.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming