Blev en mycket fin start på Allsvenskan med min rek på Kalmar FF och Holms rek på Elfsborg.
Vi hoppas det stimmer fortsätter.
Här är söndagens klart bästa spel:

Syrianska är allsvenskan lågbudgetlag nummer 1. Det är så illa ställt att de gör klart med spelarna så sent som möjligt innan seriestart för att slippa ett par extra löner.
Ja, det är sant.
Ni som orkar kan själva läsa det i www.lt.se - texten om detta var för nån månad sedan.
Lite skillnad mot IFK Göteborg som började bygga sitt lag redan i november förra året. Sobralense tog på sig IFK-tröjan redan när han spelade i Kalmar FF.
Det är inte bara i förberedelse och på bankboken det skiljer mil mellan dessa klubbar. Även kvalitén på spelartruppen är stor.
Precis som jag påpekade i min rek i går på Kalmar FF (tack för 2,60!!!!) så har dessutom IFK Göteborg stor fördel av att den här matchen spelas på konstgräs. Det tjänar alltid det bättre laget på så här tidigt på året. Det hade varit betydligt värre om matchen gått på en åker utanför Ängelholm.
Nu är underlaget perfekt och det tekniska och bättre IFK Göteborg har toppchans att ta en klar seger i Södertälje. Dessutom lär Änglaklacken helt dominera på läktarna.
bet365 ger 1,85 på den här tvåan. GIVET SPEL!

IFK:s elva:
1. Alvbåge - 2. E Salomonsson, 4. K Waehler, 14. H Jà³nsson, 16. E Lund - 9. S Selakovic, 5. P Haglund, 21. P Farnerud, 8. N Gerzic - 11. R Söder, 7. T Hysén

Är det någon som kan hjälpa till med Syrianskas elva?

Vet att dessas saknas: Omar Jawo, Robert Massi (fotskada), Isa Demir (muskelskada), Besim Kunic (korsband).

Så här skriver lokaltidningen i Södertälje:

Omar Jawo och Isa Demir missar premiärmatchen mot IFK Göteborg.
Då tvingas Syrianska ställa upp med en nykomponerad backlinje - mot allsvenskans vassaste forward.
I den allsvenska premiären tvingas Syrianska avvara sin mest frekvente startspelare från i fjol. Omar Jawo är magsjuk och därmed splittras det tänkta mittlåset med Haris Skenderovic åtminstone tillfälligt.

- Chansen att Omar kan spela är lika med noll. Han har varit dålig i två dagar nu, säger Syrianskas tränare Klebér Saarenpää.

Lägg till att även Isa Demir är skadad och Syrianska måste bygga en ny backlinje. Rabi Elia tar platsen bredvid Skenderovic i mitten - och Gabriel Somi lär göra allsvensk debut till vänster.

This is the stats tab
This is the post tip