ÖVERODDS!

Nu till ett dags lir, som jag tycker är överodds! Detta är i den lettiska högstaligan mellan Skonto emot förra årets mästare Ventspils. Denna säsongen är bara 2 matcher ung , men den har startat målglatt och det kommer den fortsätta med tror ja.
Förra året så vann ju Ventspils serien 1 poäng med målskillnaden 75-19 på 32 matcher. Så vi får lite på 2011 information. På bortaplan så hade de facit 12-2-2, med målskillnaden 39-11!! Så det är ett bra bortalag. Denna säsongen har börjat med en seger med 3-2 också. De har behållit sina bästa målskyttar Martinez, Abdultaofik och Yanchuk i truppen inför denna säsongen med!

Skonto kom bara på fjärdeplats förra året då de vann serien 2010. På deras 32 matcher förra året så hade de målskillnaden 62-21. På hemmaplan så hade facit 9-2-5 med målskillnaden 32-12!! Detta året så har de startat målglatt, med en oavgjord match som slutade 3-3. Kan lägga till er som har extra PL koll i England att Skonto tränas av den gamla anfallren Marian Pahars, så det är nog anfallsspel som prioreteras!

Tror att detta kommer bli en lika målgladd historia som de har varit innan i denna serien!

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip