Speltips

Speltips Lilleström - Rosenborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-01 20:00 Spela här

Speltips Lilleström - Rosenborg
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,10 Speltips: 2a
2012-04-01 20:00 Lilleström - Rosenborg 2a 2,10 Erik.Braaten

Det var ju uppenbarligen inte Arsenals dag igår. Tråkigt för oss som spelade på en seger för Gunners, men jag tror nog att en och annan Spurs-supporter jublade!

Från England beger vi oss raskt vidare till Norge, där Tippeligan har studsat igång med frejdiga steg. Rosenborg fick en kanonstart i premiären hemma på Lerkendal, där man ganska enkelt avfärdade ett blekt Brann med 3-1.
Steffen Iversen, känner ni igen, den gamla räven visade fortsatt goda kvalitéer och han tillsammans med vår egen Prica, lär bli STORT hot här ikväll. Hela säsongen, mot vilket lag som helst kommer de hota.

Borta mot Lilleström alltså...

Ja, här vann Rosenborg med hela 5-2 ifjol, och har för vana att trivas riktigt bra på Åråsen. Gästerna har dessutom en långt mer kvalitativ trupp än hemmalaget. Lilleström förövrigt får se sig lyckligt lottade som fick med sig en poäng mot nykomlingen Hönefoss, i premiären. Utifrån L-ströms spel och de chanser som Hönefoss radade upp, så var det ett mirakel i sig att få med sig en poäng från den bataljen.

Njaa, Lilleström. Rosenborg är det bättre laget och till över två gånger insatserna så kan det mycket väl vara aftonens bästa spel.

Erik.Braaten - 01 April, 2012, 14:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!