Speltips

Speltips Blackburn - United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-02 21:00 Spela här

Speltips Blackburn - United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.73 Speltips: United 2:a halvlek
2012-04-02 21:00 Blackburn - United United 2:a halvlek 1.73 RalleArvid

Påskharen kom med en tidig present till den röda delen av Manchester i lördags och nu kan man ordentligt vrida om kniven i ryggen på ett City med inre blödningar i truppen. Det enda som är tråkigt med detta för den objektive är väl att derbyt som vi alla sett fram emot under hela våren ser ut att bli aningen marginaliserat betydelsemässigt.

United har en ofattbar form för tillfället och imorgon väntar en uppgift som man säkert klarar av, om möjligen med lite möda. Vi ska dock komma ihåg att Blackburn inte bara klarade av oavgjort, utan snodde alla tre poäng på Old Trafford tidigare under säsongen. Detta tror jag inte man mäktar med att göra igen men däremot kan man säkert stå emot ganska bra på hemmaplan ett litet tag i all fall.

Blackburn kommer slita som djur mot lokalrivalen (nästan) då matchen till och med betyder mer för dem poängmässigt än vad den gör för gästande United. Flåset nedifrån när både Wigan och QPR gick fullt i helgen gör att än mer står på spel än vad man kanske förväntat sig.

Med detta sagt tror jag att det kan bli en ganska tät och jämn första halvlek men att United visar att det inte bara skiljer en klass utan flera mellan lagen. Framförallt är ju inte United det United man genom åren visat sig vara om man inte gång efter gång forcerar och avgör de täta matcherna i slutskedet.

Skadeläget ser inte ut att vålla några problem för något utav lagen och bör därför inte ha så stor inverkan. United har bredd på de positioner där spelare saknas (Vidic, Fletcher, Anderson och Owen) medan Blackburn bara har Salgado och Grella indisponibla.

Blackburn tog en fin och stark seger senast hemma mot Sunderland och man har bara förlorat en av sina fem senaste på hemmagräs. United i sin tur vet vi ju alla, ja, de har inte gjort annat än vunnit på ett bra j**la tag.

Då den raka tvåan med rätta är ganska lågt nedtryckt och då jag faktiskt inte är alltför övertygad om att ett HCP-spel ska testas till dryga två ggr pengarna ser jag det största spelvärdet i matchen på Ewood Park i att United vinner den andra halvleken till 1.73 på bet365 .

Lycka till lads.

RalleArvid - 01 April, 2012, 23:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2012-04-02 18:49:31

Fint gbgrape, då kör vi en slant där också :-)

gbgrape - 2012-04-02 13:24:09

Aston, 9 ggr på Unibet

panuvic - 2012-04-02 12:46:26

3.61 hos comeon på att united vinner med uddamålet blev mitt spel

Aston - 2012-04-02 11:44:40

Man U att vinna efter underläge, till 6.50 hos bet365 får bli mitt spel i denna match.

Pettson - 2012-04-02 03:22:43

bra rek och håller med! tror däremot jämf med malmo1910 att det kommer bjudas på en del mål, ser inte ngnstans att blb skulle tighta tillde t då det inte är deras melodi på hemmaplan och tror på böljande spel och som du skriver en utd-vinst(även om det inte är reken) hemma så spelar blb aggressiv fotboll mot storlagen, tänker lite på blb-arsenal där hemmalaget vägrade ge upp och kom igen gång på gång, ser inte heller riktigt att utd skulle kunna hålla tätt här heller och tycker ngnstans att blb har hittat ett stabilare sätt att anamma matcher sen julas... konstigt nog. svårt dock vi har sett blb stå upp i år och framförallt hemma, på den ngrlunda stora planen, och utd kommer säkerligen springa ifrån i slutändan med sin längd i spelet samt snabba takt. inte att förglömma är dock att de gea spelade uselt i matchen på old traff och ska absolut ta på sig en del av målen´(troligtvis spelar imorgon!) men lilla unga spanjoren är bättre nu(som väntat) men blb kommer def se till att testa honom - dock tror jag inte med amma lyckosamma res som i senast... inte alls. i längden kommer det visa sig att de gea vart en bra värvning och tror framförallt att han komma blomma ut under kommande säsong. bara han lär sig när han ska gå ut och inte hehe :)

med det sagt lycka till!

malmo1910 - 2012-04-01 23:50:38

Hoppas du har fel. Ser mer än gärna en kross från Uniteds sida!
Men ryggar dig ändå. Känns som att det blir rätt målsnålt!
Bra rek iallafall!