Speltips: Barcelona - Milan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-03 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 1.97
Tips: Both teams to score
Reken igår på United är nog den mest fulländade jag skrivit på länge, inte bara att den satt med marginal, utan på sättet den förutspåddes och sedan spelades! Idag väntar lika fin fotboll som Valencias förlösande 1-0mål.

Barcelona - Milan alltså. Första matchen var långt ifrån en traditionell 0-0match, snarare antitesen till det Nu är det returmöte och om det inte är drömläge så är det nog iaf ett utgångsläge som Milan måste känna sig mer än nöjda med att ha skapat och som man definitivt hade tagit på förhand.

Barcelona bör givetvis ses som favoriter både till att vinna matchen och därmed också till att avancera men jag tror inte det blir helt smärtfritt. Man vinner förmodligen matchen på hemmaplan, men Milan bör ses med goda chanser att åtminstone göra ett mål. Man har spelintelligens på vissa positioner, man har kvickhet på vissa positioner och man har Zlatan på vissa positioner.

Barcelona spelar ett oerhört aggresivt försvarspel som man alltid skördar stora framgångar med mot samtliga lag och spelare som inte tillhör den yppersta världseliten. Milan är dock taktiskt skickliga och jag tror att man med ganska stor framgång under delar av matchen kommer kunna manövrera bort den höga och intensiva press som Barca-spelarna sätter över hela banan och därav ställa om till farliga kontringar.

Barcelona då, ja, det är inte mycket att säga, man kommer givetvis göra minst ett mål hur bra och disciplinerat Milan än spelar och jag finner inte att jag behöver gå in närmare på varken individuella spelares namn eller motivera vidare om varför jag tror att Barcelona gör minst ett mål på hemmaplan i en match då man förmodligen måste göra så för att gå vidare.

Största avbräcken för Milan är van Bommel och framförallt Silva i försvaret (vilket Allegri fått stor kritik för att ha matchat för hårt, inte minst av Zlatan). Pato är däremot förmodligen tillbaka och redo för spel. I Barcelona är Adriano och Afellay tillbaka och inget annat verkar störa Katalanerna.

Jag hade huvudet högt efter mitt överspel som inte satt efter förra matchen, jag är ganska säker på att jag kan ha huvudet högt också efter denna rek, OCH att den kommer sitta (vilket är en relevant skillnad). Luta er tillbaka och håll i armstöden i er fotölj, det här kommer bli åka av.

1.97 på Betsafe för Both teams to score är taget!

Lycka till lads.
  Barcelona - Milan
Spela på Speltips Barcelona - Milan
RalleArvid - 3 April 2012 - 00:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Miracle - 2012-04-03 19:26

Gick ju bra senast vi var inne på samma spår för exakt en vecka sen, jag kör iaf Milan ö0.5 som jag vart inne på senaste dygnet. Lycka till ;)

/Drömmen om 0-1 Zlatan lever vidare..

Jonas O. - 2012-04-03 08:42

MÅSTE-RYGG.

Tack för United i går.

Pettson - 2012-04-03 01:04

och för mig kanske veckans mening;

"Man har spelintelligens på vissa positioner, man har kvickhet på vissa positioner och man har Zlatan på vissa positioner. "

görligt!

Pettson - 2012-04-03 00:59

KLART du ska hålla huvudet högt med tanke på spel/info du kommer med! och skönt att höra att så är fallet. :) bra jobb! tror att det kan rinna iväg här för barca och inte riktigt bestämt mig hur jag ska möta matchen. ahtar dock att gå emot dig(händer inte ofta, mest medhåll från min sida) men vill ändå delge hur jag tänker. tror jag båda kan göra mål? ja! är oddset spelvärt? def! däremot tror jag att braca måste göra 3-0 innan de släpper in ett mål och kommer förmodligen att välja barca ö2.5. tror inte riktigt att man gör om "fjolårsmisstaget" på hemmaplan och låter matchen leva så länge. så 2 spel för mig här barcaö2.5@2.00 (ngrlunda lågt kanske men funkar för mig) och barca att vinna med exakt 3@5.00

fortf cup och lägre instas som alltid när det är cup - även om det är CL. lycka till och återigen en spelvärd rek!

/All the best

Kesi - 2012-04-03 00:17

Ryggar direkt innan oddset sänks! :) Tack för en fin rek.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming