Speltips Skellefteå AIK - AIK

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-04-03 19:00
Land: Sverige
Liga: SM-slutspel
Odds: 1.85
Speltips: 1
Spela på Speltips Skellefteå AIK - AIK
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Ni får ursäkta mig för att jag är lite sen med den här reken. Jag kommer att försöka leverera mina rekar redan dagen innan normalt. Eller absolut senast samma morgon. Men i och med att jag är ny här och precis har fått ordning på bloggen och alla praktiska detaljer så får ni ha överseende med reken här.

Jag går alltså in på SAIK och gör det till relativt tung insats. Det står 2-2 i matcher men rent fysiskt är det Skellefteå som har sett klart starkast ut mot slutet av matcherna tycker jag.

I den första matchen kändes AIK snäppet vassare, och även om det antagligen inte handlade om underskattning från SAIK så tror jag ändå att de blev något överraskande över AIK's sätt att spela.

Men efter det har det sett bättre ut för SAIK. Vid båda vinsterna förtjänade SAIK segern och vid förlusten senast på Hovet så såg SAIK faktiskt aningen starkare ut mot slutet av matchen. Men AIK har burits fram av en fantastisk publik hemma på Hovet, något jag är helt övertygad om spelade in rent mentalt i sista perioden senast.

Men nu går matchen återigen i Skellefteå och där får AIK förlita sig på egna krafter. Där finns inte den härliga publiken som lyft fram dem i hemmamatcherna. Och min känsla är nog att SAIK känns något starkare rent fysiskt när det kommer till täta och tuffa tillställningar.

Jag är helt övertygad om att Skellefteås tränare, Anders Forsberg, har gått in i ett tuffare fys-program tidigare under serie-spelet, för att laget skall vara i fysiskt topptrim till slutspelet.

Jag håller Skellefteå som ganska klart mycket bättre än AIK i grunden och tror som sagt också att SAIK kommer att gynnas ju längre matchserien lider. Klipper oddset på SAIK idag.

/Amrish
Spela på Skellefteå AIK - AIK hos Unibet
Spela nu
Amrish - 3 April 2012 - 16:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
BigPapi - 2012-04-03 17:17

Alltså jag vet inte vilken match du kollade på sist. Håller med om att SAIK över lag sett aningen starkare ut en Gnaget under de första 4 matcherna MEN AIK körde över SAIK FULLSTÄNDIGT i den 3e perioden sist. Jag går så pass långt att jag kallar det en våldtäkt.
Helt nya förutsättningar idag dock men tror Gnaget kommer stärkte efter utskåpningen i 3e senast.

elvis1891 - 2012-04-03 16:53

Hoppas du får med dig många så kan jag lägga på AIK innan matchen startar till bättre odds !!!!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: